EF » EFnet » Napovedujemo » Business Hive – samo še deset prostih mest

Business Hive – samo še deset prostih mest

03.12.2010

Management Group, od 16. do 20. decembra 2010, organizira mednarodni projekt Business Hive. Na projektu se bodo zbrali študentje s celega sveta in v mednarodnih timih 5 dni aktivno reševali realne poslovne izzive uspešnih slovenskih podjetij. Na ta način bodo pridobili veliko praktičnih izkušenj in hkrati priložnost za iskanje bodočih delodajalcev. Dogodek bo potekal na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani.

Preizkusi se tudi ti v reševanju realnih poslovnih izzivov in pri tem sodeluj s študenti s celega sveta. Business Hive ti nudi edinstveno mednarodno izkušnjo v Sloveniji, kjer se boš soočil z realnimi poslovnimi izzivi vodilnih podjetij slovenskega gospodarstva. Obišči spletno stran in se prijavi kar takoj.

Ljubljanske mlekarne, Elan, Riko in S&T so podjetja, ki bodo za vas pripravila poslovne izzive z različnih področij poslovanja – trženjsko komuniciranje, razvoj novih produktov, vstop na tuje trge in še marsikaj drugega. Da bo reševanje poslovnih izzivov čim lažje, bomo za vas pripravili tudi praktične delavnice, ves čas pa vam bodo na voljo tudi predstavniki podjetja, katerega poslovni izziv boste reševali. Zmagovalci bodo nagrajeni s praktičnimi nagradami, priporočilom podjetja in možnostjo kasnejše realizacije projekta v podjetju.

Pohitite s prijavami, na voljo je le še 10 prostih mest. Business Hive vam nudi edinstveno priložnost, da spoznate bodoče delodajalce, študente s celega sveta in se obenem preizkusite v reševanju realnih poslovnih izzivov, s katerimi se srečujejo podjetja v Sloveniji.

Za več informacij pišite na support@business-hive.com

Se vidimo na Business Hiveu!


Related news

Publish your comment: