EF » EFnet » Novice » Delo MeNE išče 2012

Delo MeNE išče 2012

12.03.2012

11. APRIL 2012

Karierni center Ekonomske fakultete v Ljubljani (CERŠ) v sodelovanju s študentskim društvom Management Group organizira že 9. karierni dan Delo MeNE išče.

Namen letošnjega kariernega dne je seznaniti študente z zaposlitvenimi možnostmi in načinom kadrovanja uveljavljenih slovenskih in mednarodnih podjetij ter povečati zaposlitvene možnosti naših študentov in diplomantov, s poudarkom na pridobivanju znanj in veščin, ki jih na karierni poti – poleg formalno pridobljenih znanj v času študija – študenti še potrebujejo. Prav tako želimo študentom povedati kdo oz. katere inštitucije jim na poti do zaposlitve lahko pomagajo, tako z vidika zaposlovanje doma, kot tudi v tujini.

V ta namen smo pripravili 17 predavanj, na katerih boste izvedeli, kaj bodoči delodajalci pričakujejo od vas, kako se pripraviti na prvi stik z delodajalcem, kako postopati pri iskanju zaposlitve v tujini ter pomembne značilnosti trga dela v Sloveniji in tujini.

Posebno pozornost smo ponovno namenili študentom s posebnimi potrebami, za katere smo, v sodelovanju z Društvom študentov invalidov Slovenije in gosti, pripravili zanimivo delavnico na temo »Aktiven po študiju«.

Tudi letošnji dogodek bomo popestrili z okroglo mizo, na kateri se nam bodo predstavili uspešni managerji, ki delajo na zelo različnih področjih. Okroglo mizo smo naslovili: »POSEBNOSTI KARIER V RAZLIČNIH OKOLJIH«. Okroglo mizo bo vodila mag. Mojca Križnar, Hill International.

Da pa bo naše druženje čim bolj prijetno, bomo celoten dogodek začeli z DMI zajtrkom, na katerega ste prisrčno vabljeni pred začetkom delavnic. 

Udeležba na dogodku je sicer brezplačna, vendar se je zaradi omejitve prostora na posamezne delavnice in okroglo mizo potrebno PRIJAVITI >>>.

Vljudno vabljeni!


Publish your comment: