EF » EFnet » Napovedujemo » 2. Start-up cafe

2. Start-up cafe

01.07.2013

Lep pozdrav vsem podpornikom podjetništva in inovacij,

Po uspešno izpeljanem prvem start-up cafeju pretekli mesec vas v okviru iniciative COINVEST centra odličnosti COBIK vljudno vabimo, da nam s svojo prisotnostjo dne

3. julija 2013 ob 7.30 uri, v kavarni Sputnik v Ljubljani,

znova pomagate širiti poslovne horizonte, identificirati obetavne priložnosti, podpreti talentirane novince v poslovnem svetu ter nam z vašo cenjeno družbo polepšate dan.

Kot veste, je srečanje namenjeno neformalnemu druženju in mreženju vseh, ki so interesno, profesionalno, kapitalsko ali raziskovalno vpleteni v dinamičen svet podjetništva in inovacij ter verjamejo, da skupaj lahko naredimo pozitivne spremembe tu in zdaj.

Častni gost dogodka je na povabilo Slovenske Kreativno inovacijske skupine (SKIS) gospod Kajetan Bajt, ustanovitelj podjetja DR. NEMO, izkušen podjetnik in mednarodno priznan izumiteljh, ki vam bo predstavil proces inoviranja, pristop izbire pravega sodelavca inovatorja in podal nasvete, kako uspešno prodreti z inovacijo na trg. Moderiran pogovor z njim bo ob 8.00 uri, z veseljem pa bo rekel še besedo ali dve o svojih zanimivih poslovnih in izumiteljskih podvigih tudi kasneje.

Na kavo vabimo vso inovativno in podjetniško Slovenijo, zato so dobrodošli tudi vaši kolegi in znanci, ki delujejo na tem področju ali se želijo z njim bolje seznaniti.

Dobrodošli, da:

– uživate v kavi,

– spoznate zanimive ljudi,

– prepoznate možnosti za sodelovanje,

– razvijete nove zgodbe poslovnega uspeha!

 


Publish your comment: