EF » EFnet » Novice » Informativni dan za magistrski študij: »Ekonomija in poslovne vede govorijo o sodelovanju ljudi«

Informativni dan za magistrski študij: »Ekonomija in poslovne vede govorijo o sodelovanju ljudi«

14.06.2017

V torek, 13. junija 2017 je Ekonomska fakulteta (EF) svoja vrata odprla bodočim študentom magistrskega študija. Slednji so na informativnem dnevu poleg informacij o poteku študija in študijskih programih magistrskega izobraževanja pobližje spoznali predvsem način dela fakultete, njene vrednote, dosežke in poslanstvo.

Dekanja, prof. dr. Metka Tekavčič, je ob tej priložnosti izpostavila, da študij na Ekonomski fakulteti pomeni študij na ugledni mednarodni ekonomski in poslovni šoli, ki poleg uporabe najsodobnejše tehnologije neguje in poudarja tudi neposreden stik med študenti, strokovnimi sodelavci in profesorji.

Zbrane je nagovoril tudi gostujoči profesor Robert W. Robertson, PhD (ZDA), predsednik Bahamas Technical and Vocational Institute (BTVI) in gostujoči profesor na našem IMB programu. Sodelovanje je opisal kot čudovito izkušnjo, hkrati pa poudaril, da je EF ena izmed redkih fakultet v svetu, ki ima tri mednarodne akreditacije in je kot taka kvalitetna izobraževalna institucija v svetovnem merilu.

Pred mikrofon je stopil tudi predsednik študentskega sveta, Rok Smrekar, ki je študentom zaupal nekaj več o tem, kaj pomeni biti študent na Ekonomski fakulteti.

Sledil je simpatičen pogovor z bivšima študentkama Ekonomske fakultete, gospo Jerico Budič, direktorico supply chain v Iskraemecu, in mag. Nino Slapnik, direktorico Dogodkov za samske. Direktorici sta študentom zaupali, da je bil prav študij na Ekonomski fakulteti odskočna deska, ki ju je oborožila s pravim znanjem za odlično kariero po študiju in zaključili s preprostim sporočilom:

“Ekonomska fakulteta je prava odločitev za vse, ki želijo uspeti v poslovnem svetu – doma ali v tujini!”

V zaključku, pa je tajnik fakultete, mag. Tilen Balon podal še informacije o vpisnem postopku in prijavah v programe magistrskega študija.


Image gallery:

Publish your comment:


Twitter: efljubljana