EF » EFnet » Napovedujemo » Konferenca digitalne preobrazbe »Cutting Edge of Digital Mind«

Konferenca digitalne preobrazbe »Cutting Edge of Digital Mind«

28.06.2017

Že nekaj časa se o digitalizaciji veliko piše ter govori in v tem času smo lahko spoznali da ne gre zgolj še za en popularen trend, ampak dejstvo, ki se ga je potrebno zavedati in izkoristiti priložnosti, ki jih s seboj prinaša. Vedno večje je tudi zavedanje, da je digitalna preobrazba v osnovi poslovni izziv, ki zahteva spremembe pri ljudeh, v organizacijski kulturi in poslovnih procesih.

21. septembra 2017 zato pripravljamo že 2. konferenco »Cutting Edge of Digital Mind«, ki je v lanskem letu naletela na odličen odziv udeležencev. Tokrat bomo pogled usmerili v prihodnost ter skupaj z domačimi in tujimi strokovnjaki odkrivali strategije za uspešno digitalno preobrazbo podjetij.

 

Kdaj? 21. september 2017

Kje? Ekskluzivno v novem InterContinental hotelu v Ljubljani.

V prvem delu konference bomo odgovorili na vprašanja o tem, kako bo četrta industrijska revolucija vplivala na naše poslovanje, digitalna kultura še naprej spreminjala svet in naše navade ter kako se bomo prilagodili in izkoristili priložnosti, ki jih ponuja. Med drugim tudi s pomočjo umetne inteligence, blockchain tehnologije in drugih disrupcij, ki že in bodo še naprej spreminjale naš vsak dan. V drugem delu bodo predstavljeni uspešni primeri digitalne preobrazbe v slovenskih in tujih podjetjih, na osnovi katerih bodo potekale tudi diskusije.

Kaj lahko torej danes storimo, da bomo v hitro se spreminjajočem okolju dosegli svoj preboj in izkoristili priložnosti, ki jih ponuja digitalizacija?

Vljudno vabljeni, da se nam pridružite na 2. konferenci »Cutting Edge of Digital Mind«.

Več o konferenci >>>

banner_slo


Image gallery:

Publish your comment:


Twitter: efljubljana