EF » EFnet » Napovedujemo » Vabimo vas k prijavi v Goodbiz program

Vabimo vas k prijavi v Goodbiz program

12.06.2017

Prijavite se v Goodbiz podjetniški program – skupaj gradimo ekosistem podjetništva z družbenim učinkom!

V programu bodo perspektivna podjetja izboljševala svojo pripravljenost na investicijo, ki jo potrebujejo za širjenje svojega poslovanja in trajnostno rast podjetja.

 

PREDSTAVITVENI DAN PROGRAMA GOODBIZ: 22. junij ob 13. uri (CAAP, Maribor) in 29. junij ob 14.30 (CIP NLB, Ljubljana).

Udeležba je brezplačna, svojo prisotnost potrdite na anja.serc@zavodviva.si.

 

ROK ZA PRIJAVO: 14. avgust

Verjamemo, da lahko s podjetništvom bistveno prispevamo k dvigu blaginje. Zato smo se v podjetju / organizaciji xxx odločili, da postanemo glasniki Goodbiz in aktivno sodelujemo v skupnosti in programu, ki vzpostavlja temelje vključujoče ekonomije.

Program Goodbiz sestavljajo predavanja, delavnice, individualno mentorstvo in dogodki za poslovno povezovanje za največ 20 izbranih podjetij z družbenim učinkom, ki izkazujejo potencial za investicijo in za svojo nadaljnjo rast potrebujejo znanje, strateške partnerje in investitorje.

K vključitvi v program še posebej spodbujamo podjetja, ki ustvarjajo kakovostna delovna mesta, povečujejo družbeno vključenost in blaginjo, v svoj poslovni model vključujejo nove tehnologije ter so inovativna v poslovnih procesih in načinu organiziranja.

 

Katere so prednosti programa Goodbiz?

6-mesečni program za izbrana podjetja z družbenim učinkom, ki z individualnim pristopom izboljšuje pripravljenost podjetja na investicije;

redna mesečna skupna srečanja s predavanji, individualno delo z mentorji na konkretnih izzivih ter predstavitev na srečanju s potencialnimi relevantnimi investitorji;

oseben, hiter in enostaven dostop do uveljavljene mreže slovenskih in mednarodnih partnerjev ter potencialnih investitorjev na trgu podjetništva z družbenim učinkom.

Kako se lahko tudi vi vključite v Goodbiz skupnost?

prijavite se v program in/ali delite novico o programu s podjetji z družbenim učinkom;

izpolnite vprašalnik o pričakovanjih in potrebah na trgu investicij z družbenim učinkom v Sloveniji;

pišite nam z dodatnimi predlogi in vprašanji o skupnosti Goodbiz.

 

Goodbiz program soustvarjamo partnerji in podporniki: BB Consulting, Donar in LineaDirecta, Punkt, Zavod Viva, CIP NLB, Bisnode Slovenija, SPIRIT Slovenija ter glasniki Goodbiz.Program Goodbiz je prejel finančno podporo Programa EU za zaposlovanje in socialne inovacije 2014-2020.


Image gallery:

Publish your comment:


Twitter: efljubljana