EF » EFnet » Alumni » Alumni Ekonomske fakultete na vrhu najvišje stavbe najlepšega mesta na svetu

Alumni Ekonomske fakultete na vrhu najvišje stavbe najlepšega mesta na svetu

05.10.2017,

Vljudno vabljeni na dogodek, ki ga za člane Alumni Ekonomske fakultete organiziramo v petek, 27. oktobra 2017, od 16.00 do 19.00 ure.

Najprej bomo na razgledni terasi nazdravili na nove poslovne priložnosti, nato si bomo po uvodnem govoru dekanje Ekonomske fakultete Univerze v Ljubljani, prof. dr. Metke Tekavčič in predsednika Alumni EF, Janeza Škrabca, v sproščenem vzdušju privoščili dobrote chefa Alfreda Russa, nagrajenega z Michelinovo zvezdico.

V hotelski konferenčni dvorani v 19. nadstropju nam bosta prof. dr. Tanja Mihalič, EF UL in mag. Petra Stušek, Turizem Ljubljana, predstavili izzive, ki jih prinaša turizem Ljubljani.

Sledila bo predstavitev hotela s strani vodstva InterContinental Ljubljana ter druženje v prijetnem okolju ob dobri hrani in pijači.

800x313-2končno

 

Veseli bomo, če se nam boste na tem zanimivem dogodku pridružili in se spoznali z ostalimi člani Alumni EF. Kotizacija za obisk dogodka znaša 35 EUR na osebo. Podatke za plačilo vam bomo posredovali po prijavi.

Prijave so možne na alumni@ef.uni-lj.si, do zapolnitve prostih mest. Prijave in plačila sprejemamo do torka 24. oktobra 2017.

V primeru odpovedi manj kot tri dni pred pričetkom dogodka povračilo kotizacije ni več možno, kot tudi ne v primeru, da ste prijavljeni in se dogodka ne udeležite.

Fotografije in video posnetki narejeni na dogodku bodo objavljeni preko kanalov Ekonomske fakultete in naših poslovnih partnerjev.

 

VABILO >>> 

 

Sopnzorji EFnet


Image gallery:

Related news

Publish your comment:


Twitter: efljubljana