EF » EFnet » Novice » Konferenca oskrbovalnih verig “Future of Manufacturing & Supply Chain Excellence 2018″

Konferenca oskrbovalnih verig “Future of Manufacturing & Supply Chain Excellence 2018″

22.12.2017

Učinkovito upravljanje kompleksnih procesov oskrbovalne verige poveča učinkovitost podjetja, mu omogoča konkurenčno prednost in poslovno rast. Kako torej ostati konkurenčen, ne glede na kompleksnost procesov in nenehne spremembe, ki se pojavljajo v procesih, na katere vplivajo tako spremembe v gospodarstvu, družbi, kulturi, tehnologiji, kot tudi podnebju in logistiki?

25. januarja 2018 pripravljamo 4. konferenco “Future of Manufacturing & Supply Chain Excellence“, ki je postala že tradicionalno stičišče strokovnjakov s področja proizvodnje, nabave, logistike in oskrbovalnih verig. Osrednja tema tokratne konference bo “Supply Chain Collaboration“, tudi tokrat bomo gostili izjemne govorce iz podjetji kot so: Novartis, DanfossHELLA, Symphony Retail Ai, Flex, Maersk Adria, RLS Merilna tehnika in druga.

Kdaj? 25. januarja 2018
Kje? Ekonomska fakulteta v Ljubljani

Več informacij o konferenci >>>

Vljudno vabljeni, da se nam pridružite na 4. konferenci “Future of Manufacturing & Supply Chain Excellence”.

Partnerji konference: Danfoss Trata, Symphony Retail Ai, RLS Merilna tehnika, Pošta Slovenije, ZZI, Združenje nabavnikov Slovenije, Slovensko logistično združenje, Trgovinska zbornica Slovenije.

Partners


Image gallery:

Related news

Publish your comment:


Twitter: efljubljana