EF » EFnet » Novice » Vabilo k včlanitvi – ZNS

Vabilo k včlanitvi – ZNS

11.12.2017

Spoštovani študenti in študentke,

Z željo vzpostavitve tesnejših povezav med akademskim in gospodarskim okoljem Združenje Nabavnikov Slovenije skupaj s sekcijo mladih nabavnikov Slovenije vabi v svoje vrste vse študente in študente, ki si želijo poglobiti svoja znanja in veščine s področja nabave in oskrbnih verig. Za vas smo pripravili posebno ponudbo.

Združenje nabavnikov Slovenije je v Sloveniji vodilno strokovno združenje s področja nabave, kjer se združujejo strokovnjaki iz zasebnega in javnega sektorja. Združenje je tudi član International Federation of Purchasing and Supply Management (IFPSM), kar omogoča izmenjavo mednarodnih izkušenj in znanj.

Vabimo vas, da izkoristite posebno ponudbo, ki vključuje brezplačno članstvo in se včlanite v združenje, kjer boste lahko v sekciji mladih nabavnikov Slovenije nadgrajevali svoja znanja in veščine s področja nabave in oskrbnih verig ter obenem sodelovali pri razvoju nabavnega področja v Sloveniji.

Z (brezplačnim) članstvom pridobite mnogo koristi med katerimi izpostavljamo:

  • Stik s poslovnim svetom,
  • dodano vrednost in boljše pogoje za zaposlitev,
  • udeležbo na strokovnih izobraževanjih, ki jih organizira združenje (brez kotizacije),
  • strokovne reference z nabavnega  področja,
  • sodelovanje pri razvoju nabavnega področja,
  • možnost objave strokovnih člankov v častniku Nabavnik.SI,
  • ter poseben izziv.

Več informacij o samem združenju in sekciji mladih nabavnikov Slovenije si lahko preberete na spletni strani združenja, ker tudi najdete spletno prijavnico in pristopno izjavo za včlanitev:

http://www.zns-zdruzenje.si/

Vljudno vabljeni!

Info: Email: info@zns-zdruzenje.si, LinkedIn: ZNS- Združenje nabavnikov Slovenije.


Publish your comment:


Twitter: efljubljana