EF » EFnet » Napovedujemo » Kadrovski up 2018

Kadrovski up 2018

09.03.2018

Vljudno vas vabimo k sodelovanju v razpisu Kadrovski up 2018, v okviru katerega nagrajujemo najboljša znanstveno-raziskovalna dela s področja kadrovskega managementa.

Postanite Kadrovski up 2018!

Kadrovski up leta je priznanje za najboljša znanstveno-raziskovalna dela s področja kadrovskega managementa. Na razpisu lahko sodelujejo vsa diplomska, magistrska in doktorska dela, ki se lotevajo izzivov kadrovskega managementa; bodisi, da preučujejo kariere, strateške vloge kadrovskega managementa, elemente, ki vplivajo na uspešnost kadrovske funkcije, merjenje dodane vrednosti kadrovske funkcije oziroma preučujejo in razvijajo sodobne pristope kadrovske funkcije.S priznanjem si prizadevamo soustvarjati kadrovsko prihodnost.

Znanstveno-raziskovalno delo lahko prijavi:

-          avtor sam

-          izobraževalna institucija, kjer je bilo delo opravljeno

-          organizacija, v kateri je avtor dela zaposlen

-          drug posameznik s privoljenjem avtorja dela.

Razpis je odprt do 16. marca 2018. Več informacij o razpisu najdete na http://www.planetgv.si/o-nas/nagrade/kadrovski-up-leta, kjer je možna tudi oddaja nominacije.

Priznanje kadrovski up leta bomo podelili na osrednjem dogodku za kadrovske managerje, Slovenskem kadrovskem kongresu 2018, 16. in 17. aprila 2018 v Portorožu. Več na spletni strani http://www.planetgv.si/dogodki/2018/04/slovenski-kadrovski-kongres-2018/izbor.

Veseli bomo sodelovanja v razpisu, za vse dodatne informacije pa se obrnite na Moniko Zalokar  na monika.zalokar@planetgv.si.

 

 


Publish your comment: