EF » EFnet » Napovedujemo » RAUN (Regional Academy of the United Nations) vabi študente k prijavam 2018-2019

RAUN (Regional Academy of the United Nations) vabi študente k prijavam 2018-2019

06.03.2018

RAUN (Regional Academy of the United Nations) je mednarodna, multidisciplinarna izobraževalna pobuda, ki združuje agencije Združenih narodov in izjemne študente, ki devet mesecev v manjših skupinah obiskujejo predavanja in interaktivne delavnice ter vodijo praktične raziskovalne projekte, pomembne za agencije. Cilj RAUN-a je udeležencem zagotoviti poglobljeno znanje o Združenih narodih in njihovih funkcijah, povečati njihovo kulturno zavest in odprtost ter jim omogočiti mreženje in akademsko izmenjavo. Od ustanovitve leta 2012 se je v RAUN-u izobraževalo že več kot 200 mladih s celega sveta.

Trenutno RAUN zbira prijave za študijsko leto 2018-2019. S programom bodo začeli maja letos. Obravnavali bodo temo: “Inovacije za razvoj: k mirnim, trajnostnim in vključujočim društvom”. Rok za prijavo je 31. marec 2018.

RAUN je neprofitna organizacija, ki jo v celoti opravljajo prostovoljci. Razen stroškov storitve v višini 50 € udeležencem ne zaračunavamo nobenih članarin in omogočajo štipendije tistim, ki sami ne zmorejo financirati svoje udeležbe.

Več informacij o programu RAUN lahko najdete na spletni strani>> .

 

Vabljeni tudi k ogledu njihovega predstavitvenega filma>> in filma o najpogostejših vprašanjih>>.

 


Publish your comment: