EF » EFnet » Napovedujemo » Edinstvena priložnost za študente EF: Srečanje s predstavniki Evropske investicijske banke

Edinstvena priložnost za študente EF: Srečanje s predstavniki Evropske investicijske banke

15.11.2019

Izkoristite odlično priložnost za karierni razvoj. Predstavniki Evropske investicijske banke (EIB) vabijo študente Ekonomske fakultete na predstavitev Poletne šole EIB, ki jo organizirajo v Luksemburgu in možnosti zaposlitve na EIB. Na srečanju bodo s svojimi izkušnjami z udeležbo na Poletni šoli EIB sodelovali tudi študenti Ekonomske fakultete.

Kdaj: Ponedeljek, 18. november 2019, 10. 00 – 11. 30

Kje: Predavalnica P-119 (MBA predavalnica)

Kdo: Predstavniki Evropske investicijske banke, alumni EIB poletne šole z Ekonomske fakultete, predstavniki Ekonomske fakultete

Po dogodku vabljeni tudi na skupno druženje in pridobivanje novih poznanstev.

Poletna šola EIB je 10-dnevni program, namenjen podiplomskim študentom z namenom seznanitve s temeljnimi dejavnostmi in odgovornostmi skupine EIB (Evropska investicijska banka (EIB), Evropski investicijski sklad (EIF), Inštitut EIB). Predavatelji, ki so predstavniki Evropske investicijske banke (EIB) in Evropskega investicijskega sklada (EIF) udeležencem iz prve roke ponudijo vpogled v delovanje največjega večstranskega posojilodajalca in izdajatelja na svetu. Udeleženci se opremijo z edinstvenim znanjem, ki ga ni mogoče pridobiti v akademskih učbenikih.

Poletna šola poteka vsako leto v mesecu juniju ali juliju v Luksemburgu. Poletna šola EIB ponuja praktičen pristop k reševanju multidisciplinarnih težav skozi predavanja in delavnice s strani predstavnikov EIB in njihovih izkušenj delovanja na mednarodnih trgih. Na poletni šoli udeleženci preko predavanj in delavnic spoznavajo pravne, finančne, politične in trajnostne teme. Prav tako imajo udeleženci priložnost obiskati ECB v Frankfurtu in se dodatno seznaniti s prakso. Namen programa je spodbujanje dolgoročnih odnosov in ustvarjanje mreže tistih, ki jih zanima prihodnost Evrope in sveta.

Program ponuja odlično priložnost za študente, ki jih zanima kariera v okviru evropskega povezovanja ali strateških naložb. Študentje pridobijo priložnost povezovanja s posamezniki, ki s projekti, ki jih financirajo, vplivajo na življenje mnogih državljanov v Evropi in v svetu.

Kliknite tukaj za več utrinkov s Poletne šole EIB 2018.


Publish your comment: