EF » EFnet » Novice » Klub Beta Gamma Sigma EF

Klub Beta Gamma Sigma EF

13.09.2021

Klub Beta Gamma Sigma (BGS), ki deluje na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani in je edini klub v regiji, se ponaša s člani, ki so izkazali izredne dosežke na akademskem področju. Je del Beta Gamma Sigma International, častnega združenja najboljših študentov in diplomantov poslovnih šol z akreditacijo AACSB, ustanovljenega leta 1913 v ZDA. Njegovo poslanstvo je nagraditi akademsko odličnost ter s pomočjo mreženja in ustvarjanja različnih priložnosti spodbujati osebni in strokovni razvoj članov. Beta predstavlja Bebaeos oziroma čast, gama Gnosis ali razum in sigma Spoude ali resnost. Mednarodna organizacija, ki je razširjena v 28 državah, šteje že okoli 750 tisoč članov.

Za sedanje in bodoče člane smo na fakulteti uredili kotiček BGS z informacijsko tablo, ki je priložnost za navezovanje stikov in tkanje študijskih vezi, ki sčasoma preidejo v poslovna sodelovanja. Za vsako generacijo vstop v združenje na Ekonomski fakulteti proslavimo s prireditvijo, ki pa je v zadnjih dveh letih zaradi epidemiološke situacije nismo izvedli. Novim članom smo članske listine in priponke skupaj z lepimi željami poslali po pošti.

V letošnjem letu je bilo članstvo podeljeno 30 diplomantom dodiplomskega študija, 56 diplomantom podiplomskega magistrskega študija in 6 diplomantom doktorskega študija. Poleg 92 novih članov iz Slovenije in tujine smo tudi letos sprejeli dva častna člana, predstavnika gospodarstva, gospo Zlato Tavčar, direktorico Tax-Fin-Lex, d.o.o., in gospoda Radenka Mijatovića, predsednika Nogometne zveze Slovenije in direktorja podjetja MSIN d.o.o.

Vabljeni k branju informacij o Klubu BGS EF na povezavi: https://www.alumnief.si/betagamasigma/.


Related news

Publish your comment: