EF » EFnet » Poslovna izobraževanja » Zaključek Poslovne akademije v skupini Premogovnik Velenje

Zaključek Poslovne akademije v skupini Premogovnik Velenje

19.05.2009

Na Velenjskem gradu je potekal slovesen zaključek Poslovne akademije za podjetja v skupini Premogovnik Velenje, ki se jo je poleg 39 udeležencev udeležil ves poslovni vrh skupine Premogovnika Velenje z direktorjem dr. Milanom Medvedom na čelu.

V Poslovni akademiji, ki se je pričela oktobra 2008, so bila vključena vsa poslovna področja, od strategije, managementa, trženja, do kadrov, financ ter računovodstva in je obsegala okrog 70 ur predavanj. Programski vodja akademije je bil prof. dr. Vlado Dimovski, kot predavatelji pa so večinoma sodelovali profesorji iz EF. Poslovno akademijo je organizacijsko vodila Lidija Urek, sodelavka CISEF-a.

Na zaključku so udeleženci predstavili 7 projektnih nalog iz konkretnih poslovnih priložnosti. Pri pripravi projektnih nalog je udeležencem poleg notranjih mentorjev strokovno svetoval tudi mag. Aljaž Stare, predavatelj na EF. Ob koncu sta dr. Milan Medved, direktor Premogovnika Velenje, in mag. Aleksander Igličar, vodja CISEF-a, vsem udeležencem čestitala in jim izročila potrdila o udeležbi.

Poslovne akademije postajajo za podjetja vedno bolj zanimiva oblika izobraževanja oziroma izpopolnjevanja njihovih sodelavcev, kar so kot pomemben del izobraževanja poslovodij izpostavili tudi presojevalci za EQUIS akreditacijo. Podobne akademije CISEF že izvaja v Mercatorju in Telekomu, potekajo pa tudi že pogovori z nekaterimi drugimi slovenskimi podjetji.


Image gallery:

Related news

Publish your comment: