EF » EFnet » Napovedujemo » Mednarodno tekmovanje FRESHHH 2010

Mednarodno tekmovanje FRESHHH 2010

18.02.2010

Skupina MOL je mednarodno podjetje, ki deluje na področju naftne in plinske industrije in vsako leto pripravi mednarodno internetno tekmovanje študentov s področja naftno-plinske industrije.

Tekmovanje je tehnično in podjetniško orientirano ter namenjeno študentom iz celotnega sveta, ki želijo brusiti svoje znanje ter podjetniški duh v kompleksni naftno-plinski industriji, kakor tudi tistim, ki jim pridobivanje novega znanja preko zanimive in zabavne igre prebudi tekmovalno žilico in interes.

Preko več stopenj udeleženci rešujejo kvizna vprašanja, logične igre ter naloge in izzive vsakodnevne poslovne prakse. Tekmovanje poteka preko interneta v angleškem jeziku razen zadnje stopnje, ko se v živo pomerijo najboljše skupine, ki so povabljene na »live finale« na Madžarsko.

Tekmujejo lahko študentje različnih profilov in interesov, formirani v skupine treh študentov.
Udeležencem sodelovanje prinaša možnost pridobitve lepih nagrad (denarni sklad 20.000€), možnost sodelovanja v programu Growww – program zaposlovanja mladih diplomantov ter na zabaven in zanimiv način pridobitev oziroma poglobitev tehničnega in podjetniškega znanja iz naftno-plinske industrije.

Rok prijave je 28. februar 2010! Prijava poteka preko spletne strani: www.freshhh2010.net, kjer lahko pridobite tudi vse ostale dodatne informacije.


Related news

Publish your comment: