EF » EFnet » Napovedujemo » Naj študentski prispevek o inovativnosti

Naj študentski prispevek o inovativnosti

16.02.2010, ,

Ljubljanski univerzitetni inkubator tudi letos nagrajuje najbolj izvirne pristope poročanja o inovativnosti!

Tekmovanje za naj študentski prispevek o inovativnosti, ki ga organizira LUI v okviru InCo gibanja, je priložnost za ustvarjalne, ki jim pisanje ali komuniciranje z novimi mediji ni tuje.

Vsebina prispevkov se naj nanaša na inovativnost oz. nove zadeve, kot so inovativni produkti, storitve, poslovni modeli, izumi, ideje, ali pa ustvarjalne in inovativne ljudi, ki uspevajo s svojimi inovacijami (predmet opazovanja). Pri iskanju inovativnih zgodb vam lahko pomaga tudi LUI in vas poveže z mladimi inovatorji, ki delujejo v okviru inkubatorja, ali pa vam da sveže ideje za prave zgodbe!

Nagrajuje se izbrani prispevek avtorja. Kandidati prispevke lahko prijavijo sami, ali pa jih predlagajo uredništva ter druge skupine, organizacije in posamezniki. Prijavljene prispevke ocenjuje posebna komisija, ki je razdeljena po kategorijah nagrad.

Najboljši prispevek bo nagrajen z obiskom Stanfordske univerze v ZDA in udeležbo na konferenci »Innovation Journalism« maja 2010.

Rok za prijavo prispevkov je 15. marec 2010, javna razglasitev in podelitev pa je 8. aprila 2010 na InCo konferenci 2010.

Prispevke s podatki in dokazilom o statusu pošljite na elektronski naslov tina.cok@lui.uni-lj.si ali na naslov LUI d.o.o., Vojkova 63, 1000 Ljubljana. Pokličete lahko na telefon 01/6203 480 ali se osebno oglasite in povezali vas bodo z inovatorji ter dali vse informacije o tekmovanju.

Za več informacij obiščite internetno stran LUI.


Related news

Publish your comment: