EF » EFnet » Napovedujemo » Natečaj Venture Xchange South East Europe v Zagrebu

Natečaj Venture Xchange South East Europe v Zagrebu

19.02.2010,

DRUGA KONFERENCA PRIVATE EQUITY V JUGO-VZHODNI EVROPI IN VENTUREXCHANGE DAN

V okviru natečaja Venture Xchange South East Europe 2010 bo v Zagrebu 23. februarja 2010 potekala druga konferenca »Private Equity v SEE«. Naslednji dan 24. februarja se bodo na Venture Xchange dnevu pred investitorji predstavili finalisti tekmovanje Venture Xchange South East Europe 2010.

Na konferenci z naslovom »Financiranje podjetij v kriznih časih« bodo udeleženci skozi predstavitve in debate na okroglih mizah poskušali ugotoviti, kako trenutna gospodarska kriza vpliva na trg tveganega kapitala in kakšna je vloga države pri razvoju tega trga.

Govorniki na konferenci so predstavniki izbranih evropskih združenj in institucij podpornega okolja ter ugledni mednarodni in regijski investitorji, med drugim tudi Thomas Meyer, direktor, EVCA, Yigal Erlich, ustanovitelj in partner, Yozma, Izrael, Ioannis Tsakiris, regijski direktor, Regional Business Development, EIF, Pekka Santeri Mäki, partner, 3TS Capital Partners, Niklas Pichler, vodja investicij, Mezzanine Management in drugi.

Drugi dan 24. februarja bo potekal Venture Xchange dan, na katerem se bodo predstavili finalisti natečaja Venture Xchange South East Europe 2010.

Več informacij o konferenci si lahko preberete na spletnih straneh organiziratjev dogodka, ki sta Hrvaško združenje tveganega kapitala in Infoarena ter na spletni strani partnerja in sponzorja RSG Kapital, kjer je objavljen tudi program konference.


Related news

Publish your comment: