EF » EFnet » Napovedujemo » fANfARA 2010

fANfARA 2010

06.04.2010

fANfARA, prva študentska marketinška konferenca v Sloveniji, ki jo že tretje leto zapored organizira Študentska sekcija Društva za marketing Slovenije, bo letos potekala v sredo, 14. aprila 2010, na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

Znanja in izkušnje nam bodo v obliki predavanj, delavnic in okroglih miz posredovali priznani strokovnjaki s področja trženja, oglaševanja, odnosov z javnostmi, brandinga itd., ki bodo nas mlade spodbujali na poti do uspeha. Več o programu.

Iztekajo se zadnji dnevi za predprijave na fANfARO. Izkoristite priložnost in se prijavite do četrtka, 8. aprila, ko je cena kotizacije še 25 €. Pohitite, saj je število mest omejeno!

Sodelujte tudi na fANfARINIH nagradnih igrah:
Nagradna igra 1: Pripravite komunikacijski načrt na petih straneh za promocijo Poletne šole Ekonomske fakultete v letu 2011 do četrtka, 8. aprila 2010, in prejmite dve kotizaciji za poletno šolo Ekonomske fakultete v skupni vrednosti 400 eur.

Nagradna igra 2: S telefonom poslikajte zanimive grafite, ureznine in napise ter pripravite posnetek krajši od 30 sekund do četrtka, 8. aprila 2010. Čaka vas BlackBerry Curve 8520 z 50 % popusta na mesečno naročnino paketa ORTO BERI za 2 leti.

Več o fANfARI na spletni strani.


Related news

Publish your comment: