EF » EFnet » Napovedujemo » 20. Slovenski oglaševalski festival (SOF)

20. Slovenski oglaševalski festival (SOF)

25.03.2011

Od 30. marca do 1. aprila 2011 bo v Portorožu potekal jubilejni, že 20. Slovenski oglaševalski festival. Prijavnina za študente za vse tri dni festivala znaša 120 EUR (z DDV) in vključuje obisk vseh predavanj, delavnic (predhodne prijave), razstave, projekcije prijavljenih del ter zabav na festivalu, razen zaključne prireditve s podelitvijo nagrad. Razstava in projekcija v tekmovalni program prijavljenih del pa bosta v sredo, 30. marca pozno dopoldne, za vse zainteresirane v GH Bernardin na ogled tudi brezplačno.

20. SOF izziva prihodnost slovenskih blagovnih znamk. Spregovorili bomo o tem, kaj pomeni vrednost blagovne znamke v vrednosti celega podjetja, ali se podjetja zavedajo, kakšno premoženje imajo skrito v tržni znamki, kakšna je vloga komunikacij pri ustvarjanju vrednosti znamke, koliko je pravzaprav vredna dobra ideja, zakaj je v globalnem gospodarstvu avtorska pravica tako pomemben element tudi v tržnem komuniciranju itd.

Na festivalskem odru se bodo v treh dneh zvrstili številni ugledni domači in tuji strokovnjaki, ki bodo skozi predavanja, okrogle mize in delavnice spodbujali razpravo med udeleženci festivala. Več o programu na www.sof.si.


Related news

Publish your comment: