EF » EFnet » Napovedujemo » 50. Seminar Študentske borze

50. Seminar Študentske borze

30.03.2011,

Študentska borza pripravlja že 50. Seminar Študentske borze, ki bo v sredo, 6. aprila 2011, od 15.30 ure dalje v Plavi (Mobitel) in Lila dvorani Ekonomske fakultete Univerze v Ljubljani. Več o samem dogodku si lahko preberete v priloženem programu. Vstopnine ni, na dogodek pa se lahko prijavite preko www.studentska-borza.com.

50. Seminar Študentske borze se bo ob 15.45 uri pričel s slovesnim nagovorom Žiga Debeljaka in nadaljeval s predavanjem najboljšega upravljavca skladov leta 2010, Davida Zormana. V predavanju Vpliv psihologije na borzne trge bo predstavil vedenje množic na borznih trgih, njihove najpogostejše reakcije ter pomen čustev profesionalnih traderjev ob vodenju sklada, težkega več milijonov evrov.

Po krajšem premoru bo ob 17. uri Finančno-borzni utrip: analize in napovedi pripravil James Patrick Foye, ki je pred leti prišel na delo v Slovenijo iz Anglije in bo na predavanju predstavil svoje videnje slovenskega borznega trga in izzive, ki so čakajo svetovno javnost v luči zadnjih protestov in staranja prebivalstva. Predavanje bo potekalo v angleščini.

Takoj za večerjo smo na Študentski borzi ob 18:30 pripravili še vrhunec seminarja: okroglo mizo z naslovom Kapitalizem po slovensko, kjer smo na enem mestu zbrali polemične goste. Svoje videnje stanja v Sloveniji bodo predstavili Zoran Janković, Goran Klemenčič, Bogomir Kovač, Marko Pavliha, Rado Pezdir in Jani Soršak. Ker gre za strokovnjake, vidne v slovenskem gospodarskem in javnem življenju, bo okrogla miza s svojo dinamičnostjo gotovo pustila vtis v vsakem obiskovalcu. Moderatorka okrogle mize bo Vida Petrovčič, televizijska voditeljica na RTV Slo.

Veseli bomo, če se boste dogodka udeležili tudi vi! Prijavite se lahko na spletni strani Študentske borze: www.studentska-borza.com. Vstopnine ni, s prijavo na dogodek pa sodelujete tudi v nagradni igri za telefon BlackBerry Bold 9780 in 3-mesečno naročnino na paket ORTO BERI!


Related news

Publish your comment: