EF » EFnet » Napovedujemo » Delo MeNE išče 2011 – Zgrabi priložnost!

Delo MeNE išče 2011 – Zgrabi priložnost!

11.03.2011,

Na Ekonomski fakulteti tudi letos organiziramo karierni dan Delo MeNE išče, ki bo potekal 13. aprila 2011.

Namen dogodka je povečati zaposlitvene možnosti naših študentov in diplomantov, s poudarkom na pridobivanju znanj in veščin, ki jih na karierni poti – poleg formalno pridobljenih znanj v času študija – študenti še potrebujejo.

V ta namen smo pripravili 13 predavanj, na katerih boste izvedeli, kako se pripraviti na prvi stik z delodajalcem, kako postopati pri iskanju zaposlitve v tujini ter pomembne značilnosti trga dela v Sloveniji in tujini. Posebnost letošnjega dogodka je ZAPOSLITVENI LABoratorij, kjer se bodo študenti na praktičnih primerih lahko seznanili, kaj pomeni dobra prestavitev delodajalcu in preko simulacije zaposlitvenega razgovora spoznali, katera so tipičnima vprašanja, ki jih izpraševalci postavljajo mladim iskalcem zaposlitve.

Posebno pozornost smo ponovno namenili študentom s posebnimi potrebami, ki se bodo lahko seznanili s postopki pri iskanju zaposlitve, ki so zanje specifični ter spoznali vlogo zaposlitvene rehabilitacije v procesu zaposlovanja invalidov.

Tudi letošnji dogodek bomo zaključili z okroglo mizo z naslovom Različne kariere – isti cilj, na kateri se nam bodo predstavili uspešni managerji, katerih karierne poti so zelo različne, vsem pa je skupen isti cilj, postati uspešen in graditi kariero.

Da pa bo naše druženje čim bolj prijetno, bomo celoten dogodek začeli z DMI zajtrkom, na katerega ste prisrčno vabljeni pred začetkom delavnic.

Obiščite spletno stran DMI 2011 in se prijavite na brezplačni dogodek!


Related news

Publish your comment: