EF » EFnet » Novice » Predstavitev zaposlitvenih možnosti v podjetju PricewaterhouseCoopers

Predstavitev zaposlitvenih možnosti v podjetju PricewaterhouseCoopers

06.04.2011

V organizaciji CERŠ-a je v torek, 5. aprila 2011 potekala predstavitev zaposlitvenih možnosti v podjetju PricewaterhouseCoopers.

Predstavitev so pripravili: Katja Juhart – vodja kadrovske službe, Irena Stražar Munda – izobraževanje ter po posameznih področjih dela: Tatjana Jurca, Tjaša Fic in Mitja Pišljar. Predstavitve se je udeležilo 35 študentov Ekonomske fakultete.

PwC je globalna mreža povezanih podjetij, ki ponujajo revizijske, davčne in svetovalne storitve, prilagojene potrebam različnih panog. Več kot 163.000 ljudi v 151 državah po vsem svetu deli svoje izkušnje, znanje in razmišljanje ter tako strankam nudi nove rešitve in praktične nasvete. V državah srednje in vzhodne Evrope (PwC CEE regija), katere del je tudi PwC družba v Sloveniji, je zaposlenih skoraj 7000 ljudi. Družba PricewaterhouseCoopers d.o.o. (PwC Slovenija) kot drugje po svetu tudi v Sloveniji sodi med vodilne revizijske hiše. Sodeluje z velikim številom uglednih domačih in mednarodnih družb.

V družbi PwC nudijo zaposlenim stimulativno delovno okolje, kjer je dodatno izobraževanje stalnica, delovne izzive, ki vas naredijo nepogrešljive na trgu dela ter izpostavljenost mednarodnemu okolju, ki vas naredi prepoznavne tudi po svetu.


Image gallery:

Related news

Publish your comment: