EF » EFnet » Novice » Uspešno zaključena 2. Poslovna akademija NLB

Uspešno zaključena 2. Poslovna akademija NLB

09.12.2013

V soboto, 7. decembra 2013, se je zaključila že 2. Poslovna akademija NLB, ki jo je po prvi uspešni izvedbi v začetku letošnjega leta, ponovno pripravil Center poslovne odličnosti Ekonomske fakultete Univerze v Ljubljani v sodelovanju z Novo ljubljansko banko d.d..

Poslovna akademija NLB je potekala v okviru štirih dvodnevnih modulov z vsebinami Razumevanje bančništva, Strateške poslovne analize in Risk management, Sprejemanje strateških marketinških odločitev v okviru poslovne simulacije ter Organizacija in spremljanje uspešnosti zaposlenih.

Pri izvedbi akademije so sodelovali prof. dr. Mojmir Mrak, prof. dr. Dušan Mramor, prof. dr. Adriana Rejc Buhovac, gostujoči predavatelji iz prakse(Bisnode d.o.o.), prof. dr. Ramon Diaz-Bernardo, prof. dr. Miha Škerlavaj, doc. dr. Katja Katarina Mihelič, prof. dr. Nada Zupan, prof. dr. Robert Kaše in vodja kadrovskega področja v NLB, mag. Vesna Vodopivec.

Poslovna akademija NLB, ki se jo je udeležilo 20 direktorjev drugega oziroma tretjega nivoja, se je formalno zaključila s podelitvijo certifikatov, ki sta jih udeležencem vročila član uprave NLB, Blaž Brodnjak in prodekanica Ekonomske fakultete za znanstveno-raziskovalno delo in doktorski študij, prof. dr.Vesna Žabkar.

 


Image gallery:

Publish your comment: