EF » EFnet » Napovedujemo » Zgradite zmagovalni prodajni tim

Zgradite zmagovalni prodajni tim

08.05.2014

Vodite prodajno ekipo, ki je odgovorna za rast prodaje na določenih programih ali pa je vaš cilj rast prodaje na ravni celotnega podjetja? Se sprašujete, kako motivirati in nagrajevati najboljše prodajalce, da vam to ne poruši celotnega ravnotežja v ekipi? Se sprašujete, kako osvojiti kupce, ki so zaradi krize zelo previdni ali pa se je morda takim kupcem najbolje izogniti?

Vabimo vas, da se nam 30. maja pridružite na intenzivnem in interaktivnem izobraževalnem programu za podjetja: Akademiji prodaje, ki bo potekala na Ekonomski fakulteti v Ljubljani. Program akademije je oblikovala doc. dr. Melita Rant, ki je k sodelovanju povabila najboljše predavatelje, svetovalce za prodajo in direktorje iz prakse.

Prvi modul prinaša teme: kako spodbuditi rast prodaje skozi inoviranje poslovnega modela, drug kako osvojiti kupca v krizi (strateški vidik prodaje), tretji modul pa kako motivirati in nagrajevati prodajne time. Več o programu >>>

Cilj akademije je udeležencem dati znanja, orodja in modele za učinkovito izboljšanje uspešnosti prodajne funkcije na ravni podjetja. V programu sodelujejo gostujoči predavatelji iz treh prodajno zelo uspešnih družb: Hidrie (Iztok Seljak, predsednik poslovodnega odbora), Studia Moderne (Branimir Brklajć, nekdanji član uprave) in podjetja Bisnode (Maria Anselmi, generalna direktorica), ki bodo z udeleženci delili, kako jim uspe dosegati odlične prodajne rezultate in analizirali različne prodajne modele. Več o predavateljih >>>

Program je namenjen direktorjem prodaje, vodjem prodajno komercialnih služb, prodajnim managerjem, vodjem prodajnih oddelkov in ostalim vodilnim, ki pri svojem delu potrebujejo znanja s področja prodaje, da bi izboljšali prodajne sposobnosti svojega tima ter njihovo in svojo notranjo motivacijo.

Za več informacij nam pišite na: cpoef@ef.uni-lj.si ali nas pokličite na: 01 5892 749.

Vabljeni, da se nam pridružite!


Related news

Publish your comment: