EF » EFnet » Novice » Digitalna preobrazba – Nevarnost ali priložnost?

Digitalna preobrazba – Nevarnost ali priložnost?

19.06.2018

September bo ponovno čas za uspešne strategije digitalne preobrazbe, ko bomo iskali odgovore na pomembna vprašanja prihodnosti, kot so: Katere so nove tehnologije, ki vedno bolj spreminjajo naša življenja? Katere so uspešne strategije digitalne preobrazbe in kakšna bo prihodnost poslovanja? Kaj je pri digitalizaciji bolj pomembno, človek ali tehnologija?

Tretja konferenca digitalne preobrazbe »Cutting Edge of Digital Mind«, ki vsako leto pritegne odločevalce iz regije, da skupaj pogledajo uspešne strategije digitalne preobrazbe in svoj pogled usmerijo v prihodnost, bo potekala 20. septembra 2018, v Austria Trend Hotelu Ljubljana. Gostili bomo govorce iz podjetij kot so Siemens AG Austria, Kolektor, RoboticsX Germany, Petrol, BTC, RC IKT, OriginTrail, SciNote, Magna Steyr ter Addiko Bank, z nami pa bosta tudi Enno Park, kiborg in soustanovitelj Cyborg e.V., ki deluje v Berlinu ter Fons Trompenaars, ki bo govoril o tem, kako digitalizacija vpliva na kulturne razsežnosti in kakšna postaja vloga človeka.

Digital Transformation 2018

Konferenca bo v prvem delu postregla z odličnimi predavanji, kjer bodo v ospredje postavljeni predvsem digitalna kultura, internet stvari, robotika, umetna inteligenca ter kiborgi. Drugi del pa bo ponudil s predstavitvami primerov dobrih praks, na osnovi katerih bo sledila tudi interaktivna diskusija.

Več o konferenci >>>

Vljudno vabljeni, da se nam pridružite!

Partnerji: Kolektor, Zavarovalnica Triglav, BTC in Addiko Bank.

partnerji

 

 

Naslovnica_FB_slo (1)


Image gallery:

Related news

Publish your comment: