EF » EFnet » Napovedujemo » Akademija vodenja 2020 – uresničevanje sebe skozi vodenje

Akademija vodenja 2020 – uresničevanje sebe skozi vodenje

10.12.2019

Nenehno izobraževanje in nadgrajevanje vodstvenih kompetenc je za managerje, kot tudi vodje različnih oddelkov oz. timov, izjemnega pomena. Zato bo tudi v letu 2020 na Ekonomski fakulteti v Ljubljani potekala Akademija vodenja, ki je v zadnjih letih naletela na odličen odziv udeležencev.

Akademija je namenjena vsem managerjem, podjetnikom in strokovnjakom, ki si želijo osebne in karierne rasti na vodstvenem področju. Z izkustvenim učenjem in aktivnim sodelovanjem bodo udeleženci nadgradili kompetence vodenja, motivacije zaposlenih in »time managementa« za dvig produktivnosti na delovnem mestu. Zaradi vse večjega pomena odnosov med zaposlenimi, bo velik del programa namenjen tudi komunikaciji, integriteti ter obvladovanju osebne energije vodij.

Akademija bo potekala v treh enodnevnih modulih, med 9:00 in 16:30 uro, vodili pa jo bodo številni domači predavatelji in strokovnjaki z bogatimi izkušnjami vodenja različnih ekip.

  • 1. modul: Odgovornost, »time management«, samoorganizacija ter povezovanje in komunikacija (21. oktober 2020, Ekonomska fakulteta)
  • 2. modul: Zavzetost, motivacija in dobri odnosi na delovnem mestu (22. oktober 2020, Ekonomska fakulteta)
  • 3. modul: Integriteta in avtentičnost ter obvladovanje osebne energije (23. oktober 2020, Ekonomska fakulteta)

Na akademiji bodo uporabljeni inovativni učni pristopi, ki bodo posameznike popeljali skozi proces razvoja vodstvenih veščin in uresničevanja sebe skozi vodenje.

Več informacij o akademiji >>>


Related news

Publish your comment: