EF » EFnet » Napovedujemo » Delavnica Farmakoekonomika letos v nekoliko drugačni obliki

Delavnica Farmakoekonomika letos v nekoliko drugačni obliki

18.09.2020

Center poslovne odličnosti Ekonomske fakultete že tretje leto zapored pripravlja izjemno zanimivo delavnico Farmakoekonomika, ki bo potekala v oktobru in novembru. Delavnica je namenjena zaposlenim v zdravstvu, farmacevtski industriji ter zaposlenim v javnem in zasebnem sektorju, ki so zadolženi za ekonomske analize in vrednotenja. Delavnica bo udeležencem pomagala razumeti teoretičen vidik in praktično uporabo ključnih elementov sistemov javnega zdravstva ter ponudila vpogled v vlogo ekonomskega vrednotenja programov zdravstvenega varstva in omejitev pri oblikovanju politik. Tekom delavnice bodo predstavljeni tudi ključni analitični koraki, potrebni za razvoj ekonomskih analiz oziroma ključni koraki pri oblikovanju modela stroškovne učinkovitosti.

Program je razvila prof. dr. Petra Došenović Bonča z Ekonomske fakultete v Ljubljani, kot predavateljici pa se ji pridružujeta še strokovnjakinji, Vasilisa Sazonov iz farmacevtskega podjetja Allergan ter dr. Laura Bojke iz Univerze v Yorku.

Delavnica bo letos potekala v nekoliko drugačni obliki, razdeljena pa bo na dva dela:
- 1. del: Health economics, key elements of health care systems, ki bo potekal 12. in 15. oktobra 2020 na Ekonomski fakulteti, izvajala pa ga bo Petra Došenović Bonča z Ekonomske fakultete.
- 2. del: Economic Evaluation in Health, ki bo potekal 2., 3. in 4. novembra 2020, v obliki spletnega seminarja in ga bosta izvajali Laura Bojke (Univerza v Yorku) ter Vasilisa Sazonov (Allergan).

Več informacij o programu >>>

Vljudno vabljeni, da se nam tudi letos pridružite!


Related news

Publish your comment: