EF » EFnet » Napovedujemo » Svojo pot pričenja že 3. generacija Young Leaders akademije

Svojo pot pričenja že 3. generacija Young Leaders akademije

04.01.2021

Na Centru poslovne odličnosti Ekonomske fakultete v Ljubljani tudi letos pripravljajo poslovno akademijo Young Leaders Academy, na kateri boste lahko spoznali trende in pridobili veščine s področja vodenja, inoviranja, nevro marketinga, digitalne transformacije, komunikacije, financ in drugih poslovnih področij.

Young Leaders akademija je celovit program, s katerim boste pridobili znanje o globalnih trendih poslovanja, reševali konkretne izzive, izmenjali izkušnje in ideje z drugimi udeleženci ter izpopolnili svoja znanja in veščine! Hkrati boste na programu spoznali tudi nekatere predavatelje, ki so del dvoletnega LJUBLJANA MBA programa.

14. januarja 2021 bo svojo pot pričela že tretja generacija Young Leaders akademije, ki je po devetih modulih potrjena s certifikatom trojno akreditirane poslovne šole (ki spada v 1% svetovnega vrha poslovnih šol), udeležite pa se lahko tudi poslovne ekskurzije.

Če si želite profesionalnega in osebnega razvoja ter pridobivanja znanja in veščin za uspešno vodenje in boljše poslovanje na splošno, potem se nam pridružite na akademiji.

Več informacij >>>

*Glede na trenutno epidemiološko sliko bosta prva dva modula potekala v online obliki.


Related news

Publish your comment: