EF » EFnet » Novice » Informativni dan za magistrski študij za tuje kandidate 

Informativni dan za magistrski študij za tuje kandidate 

13.05.2021

V četrtek, 6. maja 2021, smo izvedli zelo uspešen virtualni dan za tuje kandidate, ki se zanimajo za magistrski študij na Ekonomski fakulteti.

V uvodnem delu je prodekanja za študijske zadeve prof. dr. Andreja Cirman predstavila Univerzo v Ljubljani in Ekonomsko fakulteto. Nato je vodja Službe za študijske zadeve Smiljana Zajec, mag. posl. ved predstavila magistrske študijske programe, ki se izvajajo v angleškem jeziku. Podala je tudi informacije o dvojnih diplomah, študijskih izmenjavah in možnostih učenja slovenskega jezika in slovenske kulture v okviru Leta plus.

V nadaljevanju sta svoje študijske izkušnje in razloge za študij na Ekonomski fakulteti predstavili dve uspešni magistrski študentki, in sicer Nina Lepp iz ZDA (program Poslovna informatika) in Spasenija Božanić iz Srbije (program Trženje).

V zaključnem delu pa je Martina Sagir iz Službe za študijske zadeve kandidate seznanila še s pomembnimi informacijami o vpisnem postopku. Po koncu predstavitve so sledila še številna vprašanja kandidatov.

Predstavitve se je udeležilo okoli 80 kandidatov iz zelo različnih držav.

Posnetek dogodka je na voljo tukaj.


Publish your comment: