EF » EFnet » Novice » Sodelovanje pri projektu Rising Future pri podjetju Mediana

Sodelovanje pri projektu Rising Future pri podjetju Mediana

04.05.2021

Na Mediani letos ravnajo še posebej družbeno odgovorno in z lastnimi investicijskimi sredstvi udejanjajo projekt Rising Future.

Glavni cilj je vključiti študente v zasnovo raziskovalnega načrta za izzive družbeno odgovornih projektov naročnikov v post covid obdobju. Študentom želijo omogočiti konkretno prakso in nabiranje praktičnih izkušenj, saj verjetno teh možnosti v času COVID-a ni ravno na pretek.

Vabijo študente različnih fakultet. Tisti, ki se bodo prijavili k sodelovanju, bodo lahko izbirali med različnimi zanimivimi raziskovalnimi briefi naročnikov in pripravili idejno zasnovo raziskave. Med vsemi prispelimi raziskovalnimi načrti bo strokovna komisija izbrala tri, za katere bodo raziskavo izvedli brezplačno.

Finalisti študentje bodo komunicirani, zmagovalec pa bo deležen posebnih nagrad, predstavitve doma in v mednarodnem prostoru, prakse, pričakuje pa lahko še kakšno konkretno poslastico od naročnika. Pravzaprav to velja za vse finaliste, saj so partnerska podjetja ponudila že kar nekaj lepih nagrad.

Prijave študentov zbirajo do 10.5.2021. Študentje naj se vabilu odzovejo, tako da se povežejo neposredno z vodjo projekta Mašo Muster: masa.muster@mediana.si.

Več informacij v priponki.


Publish your comment: