EF » EFnet » Novice » Sprejem brucev 2021

Sprejem brucev 2021

04.10.2021

Za nas je prvi oktober tako velik praznik kot za nekatere božič in novo leto, zato smo okrasili drevesa v atriju da bi naše brucke in bruce pričakali v prazničnem vzdušju.

Na prvi študijski dan, 1. oktobra 2021, smo na Ekonomski fakulteti sprejeli bruce dodiplomskih programov Univerzitetne poslovne in ekonomske šole (UPEŠ) ter Visoke poslovne šole (VPŠ). Ta dan je bil namenjen seznanitvi bodočih študentov z delovanjem fakultete in spoznavanju s svojimi kolegicami in kolegi. Bruci so v svojih skupinah, ki so jih vodili pedagogi, strokovni sodelavci in tutorji, izvedeli vse o študijskem procesu in dobili odgovore na svoja vprašanja.

Mladim študentom, tako slovenski kot angleški izvedbi, sta dobrodošlico že dan prej zaželela rektor Univerze v Ljubljani prof. dr. Gregor Majdič in dekanja Ekonomske fakultete, prof. dr. Metka Tekavčič. Dekanja je poudarila, da fakulteta sodi med najboljše poslovno-ekonomske šole na svetu in kot taka študentom ponuja veliko možnosti za razvoj. Študente je povabila, da ponujene možnosti izkoristijo in proaktivno sooblikujejo našo skupno prihodnost.

Sprejem brucev se je zaključil s skupinskim fotografiranjem v atriju fakultete, kjer so študente pričakali baloni in praznično okrašena drevesa, kot se za ta poseben dan spodobi. Številni so odgovarjali na vprašanja novinarjev in izražali željo, da bi študirali v živo, se veliko naučili in sklenili veliko novih prijateljstev.

Za nami je sončen, optimističen začetek študijskega leta in vsi upamo, da bomo lahko v takem vzdušju, s takim načinom študija tudi nadaljevali.


Image gallery:

Publish your comment: