EF » EFnet » Napovedujemo » Poslovni pogovor ob kavi z Vanjo Rainer in Rokom Staričem

Poslovni pogovor ob kavi z Vanjo Rainer in Rokom Staričem

17.11.2021

Kava poganja naše ustvarjalne ideje in nam daje zagon za doseganje novih ciljev. Priprava kave pa je tudi pomemben ritual, ki nam omogoča, da si v dnevu, polnem obveznosti, vzamemo nekaj trenutkov zase. Včasih se nam prav s skodelico dobre kave v roki utrne ideja, ki popolnoma spremeni naše življenje in nam odpre vrata v  poslovni svet …

 

Kava in podjetništvo sta zmagovalna kombinacija, zato vas pod okriljem blagovne znamke Franck v torek, 23. novembra, ob 17:00 vabimo na Poslovni pogovor ob kavi z Vanjo Rainer (4kidsandus) in Rokom Staričem (Rok’s nut butter). Ob skodelici 100-odstotno turške kave Franck Crema bosta spregovorila o svoji navdihujoči zgodbi o uspehu ter razkrila ključne trenutke uveljavljanja svojih blagovnih znamk. Pogovor bo potekal na Facebook strani @Franck Slovenija.

  • Zgodba Roka Stariča se je začela leta 2015, ko je v iskanju zdravega načina življenja začel delati naravno arašidovo maslo brez dodanih soli, olja in konzervansov. Z odlično kakovostjo je najprej navdušil svoje prijatelje in znance, nato pa se je podal na poslovno pot z blagovno znamko Rok’s nut butter, s katero je v letu 2018 zmagal na izboru Mladi podjetnik leta. Nabor svojih izdelkov je od takrat še razširili in nenehno išče inovativne načine, ki navdušujejo vse ljubitelje zdrave prehrane.
  • Vanja Rainer je skupaj s partnerjem Juretom iskala izdelke, ki bi pomagali izjemno občutljivi koži njunih otrok. Odločila sta se, da Juretove izkušnje in znanje iz biokemije izkoristita v lastni proizvodnji naravne kozmetike. Tako sta ustanovila podjetje z naravno kozmetiko vrhunske kakovosti, 4kidsandus. Vsi izdelki so narejeni ročno in so na voljo v okolju prijazni embalaži. Sodelovala sta v tretji sezoni projekta Štartaj Slovenija, ki je blagovni znamki odprla vrata do kupcev in novih poslovnih partnerjev.

Publish your comment: