EF » EFnet » Novice » Diplomanti prejeli zaslužene listine

Diplomanti prejeli zaslužene listine

30.05.2022

Zadnje dni v maju je imela Ekonomska fakulteta ponovno priložnost s slovesnostjo počastiti diplomantke in diplomante dodiplomskih in magistrskih študijskih programov ter podeliti fakultetne Prešernove nagrade.

Prejemniki teh častitljivih listin so se tako pridružili družini diplomantk in diplomantov Ekonomske fakultete, ki si delijo vrednote spoštovanja, vedoželjnosti, kreativnosti, podjetnosti, integritete in vključujočega sodelovanja. »Kamorkoli greste, ostanite ponosni ambasadorji Ekonomske fakultete,« je zbrane pozvala dekanja Ekonomske fakultete prof. dr. Metka Tekavčič.

Slavnostna govornica na eni izmed podelitev, mag. Sonja Šmuc, dolgoletna izvršna direktorica Združenja Manager, nekdanja generalna direktorica Gospodarske zbornice in vodja svetovanja v globalnem podjetju Dewesoft, pa je diplomantom podala tudi tri pomembne utrinke za življenje. »Vlagajte vase, saj vam življenje da toliko, kolikor vanj vložite« – pri čemer so bolj kot talent ključni energija, vztrajnost in radovednost. »Verjemite vase, saj ko verjamete sami vase, je to največja moč, ki jo imate« – vendar pa naj to ne bo ustvarjeno umetno, ampak naj iskreno izvira iz vas. »Imejte se radi, ker je tako lepo, ko imaš tudi sam sebe rad« – a ne v lastni napihnjenosti, ampak v trudu, da ste vsak dan boljši, kot ste bili dan poprej.

Vsem diplomantom in diplomantkam iskreno čestitamo in jim želimo veliko uspeha na nadaljnji osebni in karierni poti.

Iva Drvarič, EFNews


Image gallery:

Publish your comment: