EF » EFnet » Napovedujemo » Okrogla miza: Izberi svojo usmeritev v 2. letniku

Okrogla miza: Izberi svojo usmeritev v 2. letniku

24.05.2022

Z vpisom v drugi letnik pride tudi odločitev o usmeritvi tvojega nadaljnjega študija. Še nisi čisto prepričan/a, v katero smer te pelje študij?

Pridruži se nam na okrogli mizi Izberi svojo usmeritev v 2. letniku, kjer ti bodo študenti višjih letnikov iz prve roke pomagali, kako izbrati pravo usmeritev zase. S tabo bodo delili svojo izkušnjo, na podlagi česa so se odločali sami, kakšne so razlike med posameznimi usmeritvami in kaj lahko pričakuješ od svoje izbire. Dobrodošla bodo tudi vsa vprašanja.

Okroglo mizo bo moderirala Nina Brauc, študentka magistrskega programa Trženje, na njej pa bodo sodelovali: Eva Bernik, študentka programa VPŠ (Podjetništvo), Matej Lino Pirc, študent programa UPEŠ (Denar in finance) in Klara Peljhan, študentka na programu UPEŠ-English track. Poleg njih bodo v predavalnici tudi študenti vseh 12 oziroma 9 usmeritev, ki jih EF ponuja na dodiplomskem študiju, zato boš res lahko izvedel/a informacije iz prve roke.

Dogodek bo v sredo, 1. junija 2022 ob 17. uri, v Plavi dvorani Ekonomske fakultete. Svojo udeležbo potrdi na http://raziskave.ef.uni-lj.si/a/1367.

Več o usmeritvah na dodiplomskem študiju si lahko prebereš tukaj:

Okrogla miza bo le začetek tvojega razmisleka o pravi usmeritvi zase! Ampak ne skrbi na EF ti bomo v tem procesu stali ob strani. V juniju boš imel/a dostop do posnetkov za vsako usmeritev, ki so jih pripravili pedagogi. Če boš imela po ogledu posnetkov še kakršnokoli vprašanje boš pedagoge in sodelavce iz Službe za študijske zadeve to lahko vprašala na Q&A dogodku, ki bo v četrtek, 16. 6. 2022, ob 13.00 online.


Publish your comment: