EF » EFnet » Napovedujemo » Seminar za nabavnike in logiste

Seminar za nabavnike in logiste

19.05.2022

Center poslovne odličnosti Ekonomske fakultete v Ljubljani pripravlja seminar z naslovom Integrativen pristop k nabavi 4.0, ki je namenjen vsem, ki delujete na področju oskrbovalnih verig, nabave in logistike. Prav tako je namenjen strokovnjakom, svetovalcem in uporabnikom s področja analiz trenutnih razmer in predvidevanj na področju ‘glokalizacije’ (preoblikovanja) oskrbovalnih verig, trendov in iniciativ na področju zunanjega izvajanja nabave, logistike in re-shoringa. V drugem delu pa seminar naslavlja še strateške, regionalne in mednarodne nabavnike, ki želijo implementirati razširjen nabavni proces, učinkovit management dobaviteljev in digitalno preobraziti nabavni proces.

Zakaj je ta seminar drugačen od ostalih? Ne bo govora le o napovedovanju prihodnosti, ampak predvsem o njenem soustvarjanju. Kako? Z vračanjem k pozabljenim, a dopolnjenim osnovam nabavnega procesa in učinkovite oskrbe, category managementa, digitalizacije nabave, načel trajnostne nabave in oblikovanja sodobnih nabavnih modelov v luči »glokalizacije« oskrbovalnih verig.

O izzivih nabavnih procesov, trajnostne oskrbe in nabavnih modelov ter rešitvah bosta v interaktivnem seminarju spregovorila dr. Marko Budler, predavatelj s področja logistike na Ekonomski fakulteti v Ljubljani in Tilen Klobučar, Regional Category Manager v globalnem podjetju Danfoss.

Seminar bo potekal 31. maja 2022 od 9:00 do 12:15 ure, preko Zooma.

Več informacij in prijavnico pa najdete tukaj.

 


Publish your comment: