EF » EFnet » Napovedujemo » CEK obvešča o spletnih seminarjih in dostopih

CEK obvešča o spletnih seminarjih in dostopih

02.06.2022, ,

Taylor & Francis – Spletni seminarji o objavljanju

Pri založbi Taylor & Francis so v juniju pripravili serijo seminarjev s področja objavljanja v znanstvenih publikacijah. Seminarji bodo potekali v angleščini in so namenjeni različnim skupinam raziskovalcev:

  • Peer reviewer motivation & recognition: 14. 6. 2022, 16:00 – 17:15, registracija;
  • Publishing in Behavioural Science Journals: 15. 6. 2022, 17:00 – 18:30, registracija;
  • Avoiding rejection: how to successfully navigate the publishing process: 15. 6. 2022; 8:00 – 9:30, registracija;
  • Increasing the impact of your research: 22. 6. 2022, 9:00 – 10:30, registracija

 

Spletne predstavitve zbirk založbe Oxford

Založnik Oxford University Press v juniju organizira spletne predstavitve njihovih elektronskih zbirk. Predstavitve bodo v angleškem jeziku in bodo trajale približno 45 minut. Za vsako predstavitev je potrebna registracija:

 

Testni dostop do elektronskega vira Numérique Premium

Numérique Premium je zbirka elektronskih knjig s področja humanistike, družboslovja, prava in politologije. Vsebuje več kot 5.400 knjig v Francoščini, ki jih izdaja 60 založnikov. Testni dostop je omogočen od 1. do 30. junija 2022.

 

Trajni dostop do dodatnih elektronskih zbirk klasičnih tekstov v Oxford Scholarly Editions Online

Zbirka Oxford Scholarly Editions Online velja za enega kronskih draguljev v portfelju založbe Oxford University Press. Raziskovalci izpostavljajo njeno inovativnost, njen transformativni potencial tako za raziskave kot za poučevanje. Zajema temeljne klasične avtorje od antike do renesanse, v vrhunskih izdajah s komentarji in prevodi, pa tudi angleške avtorje do 19. stoletja, obsega torej več kot dve tisočletji intelektualne zgodovine na področju filozofije, zgodovine, religije, klasične filologije in sorodnih ved. Kritične izdaje so v samem jedru sodobne humanistike, predstavljajo zanesljiv in zaupanja vreden primarni vir, s katerim raziskovalci lahko razlagajo temeljna besedila svojih disciplin. Seznam vseh dostopnih naslovov najdete na povezavi.


Image gallery:

Related news

Publish your comment: