EF » EFnet » Novice » Digitalizacija predmeta Temelji managementa v sodelovanju s CEK

Digitalizacija predmeta Temelji managementa v sodelovanju s CEK

04.10.2022, ,

Pri predmetu Temelji managementa (prof. dr. Vlado Dimovski, prof. dr. Sandra Penger, izr. prof. dr. Judita Peterlin) se zahvaljujemo vodstvu Ekonomske fakultete in strokovnjakom Centralne Ekonomske knjižnice za razvoj inovativne, digitalizirane, tematske platforme E-tutor Temelji managementa (https://vodici.cek.ef.uni-lj.si/tm). Posebej se zahvaljujemo Urbanu Golobu iz Centralne ekonomske knjižnice, ki je dne 3. 10. 2022 in 4. 10. 2022 pri predmetih Temelji managementa in organizacije ter Temelji managementa odlično predstavil informacijsko platformo Etutor Temelji managementa, ki od oktobra 2020 do danes beleži več kot 20.000 ogledov.

Odlično sodelovanje s strokovnjaki CEK in potreba po digitalizaciji predmeta se je začela takoj v prvih mesecih pandemije, oktobra 2020 pa smo skupaj že razvili tri tematske etutorje: Temelji managementa, Temelji managementa in organizacije ter Management za angleško govoreče študente. Gre za razvoj inovativnih informacijskih platform v podporo predmetu, kar predstavlja novost v svetovnem merilu razvoja sodobnih kurikulumov v dobi digitalizacije. Etutor Temelji mamagementa platforma obsega več kot 800.000 znanstvenih člankov, to stanje pa se iz minute v minuto spreminja in prek povezav sega v neskončnost podatkov, tako študentom managementa omogočamo ciljno branje v svetovno znanih revijah vezanih na področje managementa, vodenja in organizacije. Npr. če pogledamo na grobo oceno, da ima samo revija Harvard Business Review najmanj 13.000 člankov v platformi Etutor Temelji managementa (študentom management so na voljo vse številke od leta 1922 dalje).

Nosilci in pedagogi pri predmetu se zahvaljujemo vodstvu Ekonomske fakultete in strokovnjakom Centralne ekonomske knjižnice za odlično sodelovanje.


Image gallery:

Related news

Publish your comment: