EF » EFnet » Napovedujemo » GSERM Ljubljana 2023

GSERM Ljubljana 2023

29.11.2022

Ekonomska fakulteta bo v sodelovanju s švicarsko partnersko institucijo Univerzo v St. Gallnu ponovno organizirala zimsko doktorsko šolo GSERM Ljubljana. Program bo potekal preko spleta med 9. in 20. januarjem 2023.

Program je namenjen tako doktorskim študentom in mladim raziskovalcem kot tudi strokovnjakom in specialistom iz različnih področij. Zainteresirani lahko izbirajo med visoko kvalitetnimi metodološkimi predmeti, s katerimi osvojijo znanja in kompetence, ki jih lahko uporabijo pri svojem delu.  Na voljo bo 6 predmetov, ki se bodo izvajali v dveh terminih:

9. – 13. januar 2023

Case Study MethodsAndrew Bennett, Georgetown University, United States
Analyzing Panel DataChristopher Zorn, Pennsylvania State University, United States
Analyzing Survey Research DataAdam M. Enders, University of Louisville, United States
16. – 20. januar 2023

Qualitative Research Methods & Data AnalysisPaul Mihas, University of North Carolina at Chapel Hill, United States

Visualizing and Communicating Data with R - Michael Schulte-Mecklenbeck, University of Bern and Dirk Wulff, University of Basle

Mediation, Moderation, and Conditional Process Analysis IAmanda Montoya, University of California, Los Angeles

 

Prijaviti se je možno na en ali dva predmeta (v različnih tednih). Prijave sprejema in obravnava Univerza v St. Gallnu. Rok za oddajo prijave je 5. december 2022.

Spletna prijavnica in informacije  so na voljo na spletni strani GSERM, z dodatnimi vprašanji pa se lahko obrnete na organizatorje na Univerzi v St. Gallnu preko naslova gserm@unisg.ch.


Publish your comment: