EF » EFnet » Novice » Pusti svoj pečat v svetu kot študentski koordinator projekta Ecological Belonging

Pusti svoj pečat v svetu kot študentski koordinator projekta Ecological Belonging

12.10.2023

Želiš prispevati k reševanju izzivov na globalni ravni?

Želiš sodelovati v projektu, v katerem sodelujejo študenti s priznanih univerz s celega sveta?

Če je tvoj odgovor pritrdilen, potem te vabimo k sodelovanju v Ecological Belonging projektu.

Univerza v Ljubljani sodeluje v triletnem mednarodnem Wellbeing projektu, ki je nastal v partnerstvu z Univerzo Georgetown. Univerza v Ljubljani bo prispevala v Wellbeing projekt preko Ecological Belonging projekta. Študenti Univerze v Ljubljani bodo v projektu sodelovali sštudenti Univerze Georgetown (ZDA), Univerze Faces (Brazilija) in Indian Institute for Human Settlements (Indija).

Ecological Belonging projekt bo s pomočjo študentov podal pobudo o ekološki pripadnosti na globalni ravni. Cilj projekta je spodbujati upanje, odpornost, ustvarjalnost, inovativnost in sodelovanje pri reševanju okoljskih izzivov in izzivov duševnega zdravja, s katerimi se soočamo po vsem svetu.

V prvi fazi projekta vabimo zainteresirane študente, ki bi radi postali študentski koordinatorji oz. »fellows«. Več o samem projektu in sodelovanju študentskih koordinatorjev si lahko preberete v priloženih datotekah. Če si želite prispevati in pustiti svoj pečat v svetu nam pišite v Službo za kakovost na slk@ef.uni-lj.si. Rok za prijavo je 22. oktober 2023.


Publish your comment: