EF » EFnet » Napovedujemo » Vabilo k oddaji prispevkov za mednarodno konferenco Društva slovenska akademija za management (Beograd, junij 2024)

Vabilo k oddaji prispevkov za mednarodno konferenco Društva slovenska akademija za management (Beograd, junij 2024)

07.11.2023

Z veseljem delimo poziv za oddajo prispevkov (Call for papers) za 7. mednarodno konferenco o managementu in organizaciji, ki jo organizira Društvo SAM (Društvo slovenska akademija za management) in bo potekala v Beogradu 20. in 21. junija 2024, z naslovno temo Managing paradoxes in and across organizations. Konferenca poteka ob podpori preteklega in sedanjega vodstva Ekonomske fakultete Univerze v Ljubljani ter vodstva tamkajšnje Ekonomsko-poslovne fakultete Univerze v Beogradu, ki nastopa kot soorganizator.

Rok za oddajo povzetkov člankov (500–1000 besed) je 15. februar 2024. Na konferenci bo eden od osrednjih govornikov tudi Arnold Bakker, ki je eden najbolj citiranih raziskovalcev s področja organizacijskega vedenja/psihologije, in še dva izmed top raziskovalcev področja paradoksov v organizacijah, kar je tudi krovna tema konference. Konferenca bo potekala tudi ob institucionalni podpori in aktivnem sodelovanju globalnega združenja Academy of Management. Upamo, da se vam bo konferenca zdela zanimiva in da se je boste udeležili v čim večjem številu! 

Več informacij si lahko preberete na tej povezavi.


Image gallery:

Publish your comment: