EF » EFnet » Alumni » Naredite korak naprej na vaši življenski poti s FinD-INFO

Naredite korak naprej na vaši življenski poti s FinD-INFO

07.03.2013,

Vabimo vas na predstavitev davčno-računovodskega portala FinD-INFO, ki bo 12. marca 2013, ob 13. uri v Centralni ekonomski knjižnici.

Podatki in informacije, ki jih ponuja davčno-računovodski portal FinD-INFO s povezljivostjo dokumentov preko iskanega izraza, omogočajo množico aktualnih zadetkov. S prehajanjem med predpisi in povezljivo strokovno literaturo, računovodskimi standardi ter sodno prakso pa lahko uporabnik evidentira različne poslovne probleme, ki se v praksi pojavljajo.

Diplomsko ali magistrsko delo, pa tudi seminarske naloge, odražajo raziskovalno usmerjenost študenta, pri čemer se zahteva navedba številnih virov, citatov in poslovnih primerov, ki so v korelaciji z obravnavano tematiko.

Na predstavitvi boste spoznali kako enostavna je uporaba vsebin portala in kako hitro lahko študent poišče in v nalogi uporabi ter naniza tako pravne vire, kot tudi strokovno literaturo in poslovne primere v povezavi z obravnavano tematiko.

Prvih 20 udeležencev predstavitve bo prejelo praktično darilo.

Med študenti bomo izžrebali srečneža, ki bo med pisanjem zaključnega dela EF lahko 6 mesecev uporabljal portal FinD-INFO tudi doma.

Izkoristite enkratno priložnost brezplačnega dostopa, ki smo vam ga v sodelovanju s podjetjem IUS Software omogočili na Ekonomski fakulteti!

Več informacij o prijavi in o portalu na periodika.cek@ef.uni-lj.si.


Image gallery:

Related news

Publish your comment: