EF » EFnet » Alumni » VABILO: “Under the Stars” na Terasi Gradu Tivoli

VABILO: “Under the Stars” na Terasi Gradu Tivoli

13.06.2013,

“Under the Stars”  na Terasi Gradu Tivoli

torek, 18. junij, 20:00; prijave z e-mailom na: alumnipo@ef.uni-lj.si

 

Spoštovani magistri in bodoči magistri programa Poslovodenje & organizacija,

poslovni klub je z vašim izkazanim interesom preživel rojstvo s prvim dogodkom imenovanim “The New Born” in nadaljuje svojo pot še bolj ambiciozno in pogumno z novim srečanjem:

Razlogi za vašo udeležbo:

Enkratna aktualna vsebina:

Vsebinsko bomo na naslednjem dogodku izhajali iz nas samih in srečanje s kratko okroglo mizo posvetili “vlogam družinskih in ne-družinskih članov pri managementu družinskih podjetij”. Udeleženci okrogle mize so bili vaši in naši sošolci, njihove predstavitve pa najdete v opisu spodaj.

Neponovljiva lokacija, ambient in sproščujoči zvoki saxofona:
Peščena Terasa Grada Tivoli (tudi Cekinov grad) nad Jakopičevim sprehajališčem s pogledom na park Tivoli predstavlja verjetno eno najbolj nepozabnih in prestižnih lokacij za gostovanje networking dogodkov. Družbo nam bo s svojo glasbo delal tudi saxofonist Matic Makola, študent Akademije za glasbo v Ljubljani.

Networking:

Naša srečanja bodo vedno prostor sproščenega srečevanja in navezovanja novih kontaktov z vsemi dosedanjimi udeleženci programa Poslovodenje in organizacija.

Zelo pomembna obvestila! Prosimo preberite

  • Prosimo vas, da vabilo razpošljete še na vaše sošolce, saj imamo zaradi spoštovanja določil zakona o varstvu podatkov zelo omejen nabor prejemnikov naših sporočil
  • Dogodek je brezplačen. Pijačo dobrodošlico zagotovi naš pokrovitelj Kaval Group, ostala pijača in podobno je v vaši domeni.
  • Parkiranje je možno na parkirišču v Tivoli. Do grada vas bo vodila kratka sprehajalna pot skozi park Tivoli. Lokacijo gradu najdete tukaj.
  • Na dogodku se bomo pogovorili tudi o nadaljnejem financiranju sekcije in višini članarine.

Opis udeležencev okrogle mize:

Jakob Žigante, udeleženec omizja

Jakob Žigante je soustanovitelj in predsednik mednarodne mreže družinskih podjetij Adria, zadnjih pet let pa aktivno deluje v družinskem podjetju. Družinsko podjetništvo živi v praksi in teoriji. Zaključil je ekonomsko fakulteto, dodatno pa se je izobraževal še na Case Western Reserve University, New York University and ESG Paris, na IMD Lausanne pa se je izpopolnjeval v družinskem podjetništvu. Delovne izkušnje so ga vodile od start-up podjetij
SHVO, New York in Quintessentially pa vse do lastnega družinskega podjetja Makro 5 Gradnje.

Zlatko Paška, udeleženec omizja

MSc Zlatko Paška je magister tehničnih ved, pa tudi magister programa Poslovodenje in organizacija. V preteklosti je delal na večih pozicijah od tehničnega do generalnega direktorja. Njegovo delovno okolje so bila v večini primerov srednja in velika mednarodna (družinska) podjetja med 200 in 6000 zaposlenih. Delal je tudi kot ne-družinski manager v družinskem podjetju, kjer je pridobil številne izkušnje. Na podlagi teh izkušenj je tudi med prvimi začel z raziskavami odnosov med družinskimi in ne-družinskimi managerji v družinskih podjetij, kar je bila tudi tema magistrske naloge. Trenutno na to temo z dr. Kašetom pripravlja tudi knjigo, ki bo izšla še v tem letu.

Robert Kuzman, udeleženec omizja

Vez Roberta Kuzmana z družinskimi podjetij je nadvse zanima. Več kot 30 let je delal v podjetju, ki je preko notranjega odkupa postalo družinsko podjetje. Leta 1988 je končal univerzitetni študij gradbeništva na Fakulteti za gradbeništvo in geodezijo v Ljubljani in pridobil naziv univerzitetni diplomirani inženir gradbeništva. Istega leta se je zaposlil v podjetju SCT, kjer je služboval vse do njegova propada. V tem času je kot vodja vodil vse največje gradbene projekte v Sloveniji. Pred dvema letoma je pa še z dvema partnerjema stopil na svojo podjetniško pot in ustanovil podjetje.

Bogdan Dular, moderator omizja

Bogdan Dular je predsednik in ustanovitelj Alumni kluba Poslovodenje in organizacija.

 

Posebna zahvala gre našim pokroviteljem:

  • Uradni zastopnik blagovne znamke Jaguar za Slovenijo podjetje Summit Avto d.o.o.; XF Sportbrake.
  • Domačija Janeza      Puha
  • Mednarodni Grafični      Likovni Center MGLC
  • Skupina Kaval
  • Energijska pijača      Schwarze Dose

Vaš ALUMNI Poslovodenje in organizacija


Image gallery:

Related news

Publish your comment: