EF » EFnet » Alumni » Alumni EF: Karierni izziv za vas

Alumni EF: Karierni izziv za vas

14.09.2015

Diplomanti Ekonomske fakultete, ki iščete svoj prvi karierni izziv, rezervirajte si četrtek, 8. oktobra 2015, ob 18.00 uri in se udeležite dogodka, ki ga organiziramo skupaj s podjetjem  Profil d.o.o. 

Za mlade diplomante organiziramo delavnico, na kateri bodo strokovnjaki  iz podjetja Profil d.o.o., mlade na predavanju »oborožili« z uporabnimi nasveti. Podjetje Profil d.o.o. se ukvarja z iskanjem in s selekcijo kadrov.

Izvedeli boste, kako pripraviti življenjepis, ki bo zrcalo vaših znanj in kompetenc ter vam bo odprlo vrata marsikaterega podjetja. Enkrat za vselej bomo prepovedali življenjepise, ki se začnejo z »Rodil sem se v Kranju, materi Darji in očetu Tomažu…« ter poudarili pomembnost dobre strukture življenjepisa.

S pomočjo udeležencev delavnice bomo odgovorili na vprašanje, ali je motivacijsko pismo smiselno pripeti življenjepisu in kakšna naj bo njegova oblika. Z mislijo na vaše bodoče razgovore bomo seveda del predavanja posvetili tudi dobri pripravi in obnašanju med samim intervjujem.

V sklopu same delavnice bomo poskusili odgovoriti na vsa vaša vprašanja, teorijo bomo podkrepili s praktičnimi primeri ter vas kar se da najbolje pripravili na »skok« v uspešno delovno razmerje.

Kdaj?

V četrtek,  8. oktobra 2015, z začetkom ob 18.00 uri. Predviden zaključek ob 20.00 uri.

Kje?

Dogodek bo potekal v Sejni sobi Senata na Ekonomski fakulteti v Ljubljani. 

Vsebina dogodka:

  • Struktura življenjepisa
  • Napake, na katere je treba biti pazljiv
  • Primeri dobrih/slabih praks
  • Motivacijsko pismo – da ali ne? In če že – kakšno?

 

Pohitite s prijavami, saj je število mest omejeno! Prijavite se lahko tukaj. Prijave zbiramo do 6. oktobra 2015.

Fotografije in video posnetki narejeni  na dogodku bodo objavljeni preko kanalov Ekonomske fakultete in naših poslovnih partnerjev.


Related news

Publish your comment: