EF » EFnet » Alumni » Alumni MARKEThink: Predavanje in delavnica »Zakaj je LinkedIn najmočnejše trženjsko orodje 21. stoletja?«

Alumni MARKEThink: Predavanje in delavnica »Zakaj je LinkedIn najmočnejše trženjsko orodje 21. stoletja?«

23.10.2015,

Alumni Ekonomske fakultete, skupaj s sekcijo Alumni MARKEThink, v novembru organizira zanimivo predavanje in delavnico o družbenem omrežju LinkedIn, ki je s 380 mio. uporabnikov (dobra polovica vseh poslovnih ljudi na svetu) največja poslovna platforma na svetu.

Predavateljica mag. Brigita Lazar Lunder, MBA bo na predavanju, ki bo v četrtek, 19. novembra 2015 ob 17.00 poskrbela, da boste osvojili male in velike trike osebne in korporativne predstavitve na tem družbenem omrežju in se naučili, kako LinkedIn izkoristiti za pridobivanje potencialnih strank, večjo prodajo ali za iskanje nove zaposlitve.

PROGRAM:

17.00 – 18.30 LinkedIn – kako ustvariti prepričljiv osebni in korporativni profil

18.30 – 18.45 Vprašanja udeležencev

18.30 – Sproščeno druženje

Delavnica, ki je za člane Alumni MARKEThink brezplačna, bo potekala v predavalnici P-211. Pohitite s prijavo in si zagotovite svoj sedež.

 

Prijava>>> 

BrigitaLazarLunderMag. Brigita Lazar Lunder, MBA (Plan B+) je podjetnica in predavateljica z dolgoletnimi izkušnjami v trženju in prodaji za priznane domače in tuje blagovne znamke.

V zadnjih treh letih svetuje podjetjem in posameznikom pri vzpostavitvi uspešnih Linkedln profilov, kjer je sama dosega izjemne uspehe, saj njen profil spada med top 1% LinkedIn profilov na svetu. Večino posla (sodeluje s podjetji iz ZDA, Avstralije, Nemčije, Adriatic regije in Slovenije) je pridobila prav preko LinkedIna!

Več o predavateljici >>

Lepo vabljeni! Čaka nas izjemno zanimiv popoldan.

Vaš Alumni MARKEThink

 


Image gallery:

Related news

Publish your comment: