EF » EFnet » Novice » Zapelji se s Fiatom: Mednarodni projekt »FIAT LIKES U« tudi v Sloveniji

Zapelji se s Fiatom: Mednarodni projekt »FIAT LIKES U« tudi v Sloveniji

27.10.2015

‘Fiat Likes U’ je mednarodni partnerski projekt med Univerzo v Ljubljani in korporacijo Fiat Chrysler Automobiles ter njenim slovenskim zastopnikom, podjetjem Avto Triglav. Študentom Univerze v Ljubljani omogoča brezplačno souporabo vozil Fiat ter pretok znanja med Univerzo v Ljubljani in Fiatovimi strokovnjaki skozi predavanja in obiske tovarne.

V obdobju med 6. oktobrom in 14. decembrom 2015 si lahko vsak študent Univerze v Ljubljani brezplačno izposodi Fiatov avtomobil.

Sodelovanje v projektu ‘Fiat Likes U’ je preprosto:

1. Obišči spletno stran fiatlikesu.eu;
2. Registriraj se in izberi razpoložljivo vozilo;
3. Rezerviraj vozilo in končano!

Za predajo avtomobilov skrbi Fiatov ambasador – Melvin Kapo, študent Univerze v Ljubljani. Vozilo lahko prevzameš na Pravni fakulteti, in sicer na dan rezervacije ob 14. uri, v glavni avli, pri vhodu fakultete. Vozilo lahko brezplačno uporabljaš vse delovne dni v tednu, 23 ur, in ob koncu tedna, od petka do ponedeljka.

Projekt ‘Fiat Likes U’ je namenjen mladim, ki se zavedajo družbene in okoljske odgovornosti ter pomena trajnostne mobilnosti. Fiat namreč ponuja vozila, ki imajo majhno porabo goriva, nizke stroške vzdrževanja, so cenovno dosegljiva, obenem pa združujejo značilen italijanski slog in tehnološko naprednost.

Univerza v Ljubljani je ena izmed 16 visokošolskih institucij v Evropi, ki so se pridružile projektu ‘Fiat Likes U’. Dosedanji uspeh projekta se meri v številkah: več kot 3.000 voženj, več kot 500.000 prevoženih kilometrov, številni posnetki na YouTube-u in več kot 100.000 obiskovalcev spletne strani.

Za več informacij obiščite Facebook stran projekta ali pa spletno stran www.fiatlikesu.eu.


Image gallery:

Related news

Publish your comment: