EF » EFnet » Napovedujemo » Mednarodna razvojno-investicijska konferenca FDI Summit Slovenia 2015

Mednarodna razvojno-investicijska konferenca FDI Summit Slovenia 2015

26.11.2015

Ekonomska fakulteta Univerze v Ljubljani v partnerstvu z vodilnim tujejezičnim medijem v Sloveniji, The Slovenia Times, tudi letos organizira mednarodno razvojno-investicijsko konferenco FDI Summit Slovenia, ki je v zadnjih letih zrasla v enega ključnih poslovnih dogodkov v Sloveniji.

Konferenca bo v torek, 8. decembra 2015 na Ekonomski fakulteti.

FDI Summit Slovenia je osrednja mednarodna strateška poslovna konferenca na temo slovenskega investicijskega okolja. Predstavlja vrhunski poslovni dogodek, kjer se srečuje najvišja diplomatska, politična in gospodarska javnost. Konferenčna platforma s svojim programom in udeležbo neposredno sooblikuje investicijsko okolje v naši državi.

Osrednja tema letošnje konference, ki bo potekala 8.decembra 2015 na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani, bo konkurenčnost Slovenije. Skupaj z mednarodnimi strokovnjaki in najvišjimi državnimi predstavniki bomo iskali rešitve za povečanje konkurenčnosti Slovenije v mednarodnem poslovnem okolju ter kako lahko podjetja v tuji lasti pomagajo pri tem cilju.

Častni govorec na FDI Summit Slovenia 2015 bo predsednik vlade Republike Slovenije, dr. Miro Cerar, osrednji govorec na konferenci pa bo profesor Arturo Bris, direktor centra za konkurenčnost IMD Lausanne, ki vsako leto pripravlja lestvico konkurenčnosti držav.

Več informacij o samem dogodku lahko najdete na www.fdi.si

 

Kratek predstavitveni video >>> 

FDI


Image gallery:

Related news

Publish your comment: