EF » EFnet » Napovedujemo » Spretnosti za vodenje procesa sprememb v 21. stoletju

Spretnosti za vodenje procesa sprememb v 21. stoletju

07.06.2017

Spremembe v poslovnem svetu in tudi vsakdanjem življenju so danes vse pogostejše in vse hitrejše. Zato ni naključje, da je eden izmed ciljev, ki ga vodje zasledujejo, uspešno identificiranje in upravljanje s spremembami v dinamičnem poslovnem okolju 21. stoletja.

Zato vas vabimo, da se nam 12. septembra 2017 pridružite na seminarju Vodenje sprememb, ki se bo pričel ob 13. uri na Ekonomski fakulteti v Ljubljani.

Udeleženci seminarja bodo preko uporabe harvardske računalniške simulacije izzvani pravilno razporediti ukrepe udejanjanja zastavljene spremembe, glede na svojo vlogo in ostale izzive s katerimi se srečuje konkretna organizacija. Na tej osnovi bodo gradili povezavo med lastnimi procesi sprememb in najnovejšimi znanstveno-praktičnimi spoznanji o uspešnih praksah spreminjanja organizacij.

Seminar bo izvajal dr. Miha Škerlavaj ki, je zaposlen na BI Norwegian Business School kot redni profesor za vodenje in organizacijsko vedenje ter na Ekonomski Fakulteti v Ljubljani kot pridruženi izredni profesor za področje managementa.

Več o seminarju >>>

 


Publish your comment: