EF » EFnet » Napovedujemo » Konferenca digitalne preobrazbe »Cutting Edge of Digital Mind«

Konferenca digitalne preobrazbe »Cutting Edge of Digital Mind«

05.09.2017

Že nekaj časa se o digitalizaciji veliko piše ter govori in v tem času smo lahko spoznali da ne gre zgolj še za en popularen trend, ampak dejstvo, ki se ga je potrebno zavedati in izkoristiti priložnosti, ki jih s seboj prinaša. Vedno večje je tudi zavedanje, da je digitalna preobrazba v osnovi poslovni izziv, ki zahteva spremembe pri ljudeh, v organizacijski kulturi in poslovnih procesih.

21. septembra 2017 zato pripravljamo že 2. konferenco »Cutting Edge of Digital Mind«, ki je v lanskem letu naletela na odličen odziv udeležencev. Tokrat bomo pogled usmerili v prihodnost ter skupaj z domačimi in tujimi strokovnjaki odkrivali strategije za uspešno digitalno preobrazbo podjetij.

Kdaj? 21. september 2017
Kje? Austria Trend Hotel Ljubljana

Cilj konference je predstaviti izzive in vplive, ki nam jih prinaša 4. industrijska revolucija, skupaj z umetno inteligenco, blockchain tehnologijo in drugimi disrupcijami, ki že in bodo še naprej spreminjale naš vsak dan ter predstaviti primere strategij slovenskih podjetij, ki so uspešno pričela z digitalno preobrazbo.

Z nami bodo izkušeni strokovnjaki in predstavniki mednarodnih podjetij: Bojan Jerbić iz Fakultete za strojništvo v Zagrebu, Nikolaos Dimitriadis, strokovnjak za neuro-marketing, Tea Colaianni iz podjetja Mothercare Plc., Primož Kordež, svetovalec največjemu slovenskemu FinTech podjetju ICONOMI in My Lindström, direktorica digitalnega poslovanja  pri Volvo Car Group. Svoje izkušnje iz prakse bodo v popoldanskem delu konference, skozi interaktivno diskusijo, z nami delila tudi slovenska start-up podjetja, ki so v digitalizaciji prepoznala svojo priložnost.

Kaj lahko torej danes storimo, da bomo v hitro se spreminjajočem okolju dosegli svoj preboj in izkoristili priložnosti, ki jih ponuja digitalizacija?

Vljudno vabljeni, da se nam pridružite na 2. konferenci »Cutting Edge of Digital Mind«.

Več o konferenci >>>

 

Partnerji:

Digital2017_partners


Image gallery:

Publish your comment: