EF » EFnet » Novice » Chinese Mindset 2: Understanding Chinese Consumers (predavateljica Ding Zhonghui)

Chinese Mindset 2: Understanding Chinese Consumers (predavateljica Ding Zhonghui)

19.03.2019

Konfucijev inštitut vas vabi na nadaljevalni spletni seminar na področju razumevanja razmišljanja kitajskih potrošnikov z naslovom: Chinese Mindset 2: Understanding Chinese Consumers.

Na spletnem seminarju boste pridobili dodatno znanje na področju trženja in razumevanje kitajskih potrošnikov. Prednost KI spletnih seminarjev pred ostalimi, je ta, da se odvija v živo in je predavatelj na voljo udeležencem za vprašanja in spodbuja interakcijo med udeleženci. Spletni seminar bo potekal v angleškem jeziku in se bo zaključil z izpitom. Po uspešno opravljenem izpitu boste prejeli tudi certifikat. Stopnja težavnosti: nadaljevalna.

CENA: 30 eur z DDV (digitalni certifikat)*
*V kolikor želite okvirjen certifikat znaša cena 40 EUR z DDV

Kdaj?
Petek, 5. april 2019, od 13.00 do 15. 30 ure.

O predavateljici
Svojo kariero je začela leta 2012 na Konfucijevem inštitutu kot učiteljica kitajskega jezika in kulture, zadolžena pa je bila tudi za izobraževanje podjetij s področja poslovne kulture ter uspešnega poslovanja s Kitajsko. Trenutno je asistentka na Ekonomski fakulteti, kjer poučuje predmete s področja mednarodnega poslovanja in poslovanja s Kitajsko. V Sloveniji biva že sedem let, tako je raziskovalno področje okrepila z poznavanjem medkulturnih razlik med zahodnim in azijskim svetom. Njeni članki so bili objavljeni tudi v Journal of Business of Review and Journal of Eastern European Management studies.

Prijava

Več informacij


Related news

Publish your comment: