EF » EFnet » Novice » Poslovna transformacija – 128 ur izobraževalnih vsebin v 2 dneh

Poslovna transformacija – 128 ur izobraževalnih vsebin v 2 dneh

11.06.2019

Center poslovne odličnosti Ekonomske fakultete pripravlja 2-dnevni mednarodni izobraževalni dogodek Knowledge matters, Dnevi poslovne transformacije. Dogodek bo vključeval 15 delavnic z aktualnimi vsebinami za različne ciljne skupine z domačimi in tujimi izvajalci in 128 ur vsebin, ki naslavljajo izzive in priložnosti poslovne transformacije podjetij v dinamičnem globalnem okolju.

Knowledge Matters#Business Transformation je platforma znanja, idej in povezovanja za razvoj. V formatu seminarjev in delavnic ponuja različne vsebine, ki naslavljajo izzive in priložnosti poslovne transformacije podjetja. Izbrani koncept ponuja prepletanje druženja, zanimive diskusije, izmenjavo mnenj in idej, predstavitev aktualnih trendov in uspešnih primerov iz prakse ter nadgradnjo znanja na individualno izbranih enodnevnih ali dvodnevnih seminarjih in delavnicah, ki jih posameznik poljubno izbere in si tako sam oblikuje svoj izobraževalni program. Poleg individualno izbranega programa je udeležencem na voljo tudi skupni program, sestavljen iz jutranjega predavanja posebnega gosta in okrogle mize po odmoru za kosilo. Program prvega dneva dogodka se zaključi z networking programom in presenečenjem v atriju Ekonomske fakultete.

Podjetje ali posameznik tako lahko sestavi svoj program, izbira pa med naslednjimi vsebinami: novi poslovni modeli, poslovni procesi, inovativnost in inoviranje, design thinking, vodenje (nevro vodenje in vodenje sprememb), marketing (nevro in digitalni), podatkovna analitika, HR, prodaja, dotaknili pa se bodo tudi finančnega vidika poslovne transformacije.

Koncept kar se da celovito obravnava izzive in priložnosti poslovne transformacije ter udeležencem zagotavlja ciljno izobraževalno izkušnjo in mreženje. Najbolj celosten in hkrati ciljni dogodek je pripravljen tako, da podjetje lahko vključi ekipo sodelavcev, ki se razporedijo po različnih vsebinah in skupaj v dveh dneh prevzamejo cel paket aktualnih, v praksi uporabnih znanj. Prav tako pa se dogodka lahko udeležijo posamezniki, ki jih zanima določena vsebina. Primeren je za tiste, ki potrebujejo širši strateški pregled na poslovno transformacijo, pa tudi za vse, ki jih zanima globinski vpogled v posamezna področja. 

Za individualno prijavo so pripravili tudi posebno »Early Bird« ceno. Za več udeležencev iz podjetja pa privlačne paketne ponudbe, ki so dostopne na spletni strani dogodka.

Več informacij >>>


Publish your comment: